Radio 1DIN z Bluetoothem - które wybrać
-
Nadchodzi czas wymiany radia i skłaniam się ku sprzętowi z bluetoothem abym mógł wykorzystywać je jednocześnie jako zestaw głośnomówiący.
Skłaniam się ku Alpine CDE-126BT
http://www.strefakierowcy.pl/3755,alpine-cde-126bt.htmlFajnie jakby radyjko miało czytnik kart SD no ale USB też wystarczy w sumie (jakiś mikro pendrive kupię tylko).
Jakość dźwięku oczywiście też jest ważna i dlatego właśnie Alpine (obecnie mam Pioneer ale wszyscy tak zachwalają Alpine, że chyba sprawdzę ). Ten model chyba jakąś nagrodę nawet zdobył
Co myślicie ??
-
Nie sprawdzałem tego na własnej skórze, ale od przynajmniej pare osób przestrzegało mnie przed radiami z bluetoothem, podobno lubią się zawieszać.
-
Nie sprawdzałem
tego na własnej skórze, ale od przynajmniej pare osób przestrzegało mnie przed
radiami z bluetoothem, podobno lubią się zawieszać.Pobawię się w archeologa Mam Soniacza z blue.. i nic takiego się nie dzieje,obojętnie czy zima czy lato zawsze działa tak samo
-
Fajnie jakby
radyjko miało czytnik kart SD no ale USB też wystarczy w sumie (jakiś mikro pendrive
kupię tylko).
Jakość dźwięku
oczywiście też jest ważna i dlatego właśnie Alpine (obecnie mam Pioneer ale wszyscy
tak zachwalają Alpine, że chyba sprawdzę ). Ten model chyba jakąś nagrodę nawet
zdobył
Co myślicie ??albo rybki, albo pip**
BT + dobre granie do tego USB i SD ma bardzo mało wspólnego
Jak coś to szukaj Pionka 9800, ale ciężki temat i nie tani do tego używka a widzę że celujesz w nówki, choć te nowe Alpine niczym specjalnym się nie wyróżniają jakością, oprócz ceny w przeciwieństwie do starszych serii.