Dobry mechanik - Audi - GOP
-
Niunia moja ostatnio zaczyna domagać się ręki fachowca. Między innymi poci mi się przewód paliwowy i generalnie chciałbym jakiś przegląd zrobić plus wymienić płyny (także olej w automacie).
Niestety okazuje się, że nie znam na chwilę obecną dobrego mechanika do takiej roboty.
Przewód pewnie bym sobie sam wymienił, ale problem jest taki, że nie wiem gdzie takowy kupić (nia ma na allegro nawet), a samemu nie chce dorabiać, bo takie samoróbki źle się prędzej czy później kończyły w moim pierwszym Tico.
Zna ktoś z szanownych zlosnikiów dobrego mechanika, idealnie z Chorzowa, mniej idealnie generalnie z Silesii/GZMu/GOPu?
Rzecz jasna, niedrogiego
-
nie napisales jakie audi/silnik
ja moge ci odradzic magika mechanika od audi z zabrza,
mialbyc tani i mialo byc dobrze a kumpel dzieki niemu wydal ponad 3kpln extra
-
Audi 80, B3 1988 (model "89), 1.8s automat.
Co to za mechanik? Tak na przyszłość jakby mnie tam ktoś kierował.
-
Audi 80, B3 1988
(model "89), 1.8s automat.
Co to za mechanik?
Tak na przyszłość jakby mnie tam ktoś kierował.niestety nie mam nazwiska ale gosc podobno "magik co kazde audi zrobi"
wczesniej robil chyba na zatorzu albo na krolowej bony/jadwigi -
Niestety teraz problem się zmienił.
Dzisiaj prawdopodobnie padła mi skrzynia biegów, także obecnie szukam generalnie speca od automatów (choć jest możliwość, że to będzie już tego auta ostatnia usterka).
-
Niestety teraz
problem się zmienił.
Dzisiaj
prawdopodobnie padła mi skrzynia biegów, także obecnie szukam generalnie speca od
automatów (choć jest możliwość, że to będzie już tego auta ostatnia usterka).Zaloguj się na to forum KLIK
Pewnie prędzej uzyskasz pomoc. -
Zaloguj się na to
forum KLIK
Pewnie prędzej
uzyskasz pomoc.Udzielam się na forum A80, ale tam niestety nie odpisał nikt do tej pory. Jutro rano jadę w miasto, mam jeden adres. Jak okaże się, że to naciągacz na pewno tam też uderzę
-
Niestety teraz
problem się zmienił.
Dzisiaj
prawdopodobnie padła mi skrzynia biegów, także obecnie szukam generalnie speca od
automatów (choć jest możliwość, że to będzie już tego auta ostatnia usterka).magik od automatow domek w srodku z placykiem
-
Masz może jego numer?
Dzisiaj dzwoniłem do 2 warsztatów zajmujących się automatami i wszędzie mówili, że takiego zabytku nie da się za bardzo zrobić bez ogromnych kosztów.
Także prawdopodobnie niunia będzie manualna.
-
Masz może jego
numer?
Dzisiaj dzwoniłem
do 2 warsztatów zajmujących się automatami i wszędzie mówili, że takiego zabytku nie
da się za bardzo zrobić bez ogromnych kosztów.
Także
prawdopodobnie niunia będzie manualna.niestety
Myszywy moze miec jego numer -
Wiwat fart.
To nie skrzynia, to sworzeń i łożysko w lewym przednim kole - rzekł mechanik.
:D:D