Na co komu szlaban
-
zaczerpnięte z JM
-
takich nie byłoby mi żal gdyby zostali na lokomotywie.. tylko szkoda psychy motorniczego
-
Zabierać prawo jazdy, zero tłumaczenia
-
-
Zaczyna sie od przechodzenia z dzieckiem w niedozwolonym miejscu, zeby sie nie spoznic do przedszkola (no przeciez nic nie jedzie, nie?).
Pozniej bardzo latwo zignorowac "Zakaz parkowania - droga przeciwpozarowa", bo przeciez wszyscy tu parkuja.
Dlaczego by nie jechac 100 na ograniczeniu 70? Przeciez ladna pogoda, rowna droga, daleko widac - mozna jechac.
Albo znak strefy zamieszkania - co za bezsens - jak mam zdazyc do celu na kolacje, jesli bede za kazdym razem zwalnial do 50? Glupi przepis.
A ten szlaban to co? Jakis wyjatek? Bo proboszcz poswiecil? Bo burmistrz pokazal palcem? Taki sam znak, taki sam przepis, jak pozostale.
'MamWDupiePrawo' to postawa, ktora w mniejszym lub wiekszym stopniu jest gleboko zakorzeniona we wszystkich ludziach, ktorych mam przyjemnosc i nieprzyjemnosc spotykac - takze na tym forum.
-
To za Ożarowem Mazowieckim , przejazd w kierunku Pruszkowa .
Sam jestem świadkiem jak tam tak jeżdżą .
To norma w tym miejscu . -
takich nie byłoby
mi żal gdyby zostali na lokomotywie.. tylko szkoda psychy motorniczegomój znajomy 2 tyg po otrzymaniu uprawnień do prowadzenia składów kolejowych miał wypadek..
na tory wtargnął samobójca ... przez ponad miesiąc był na zwolnieniu ze względu na uszczerbek na psychice ..