VW Golf IV/Audi A3/Fiat Stilo
-
Skąd wiadomo że 100%
oryginał?Bo serwisowany w jednym miejscu z rachunkami od nowosci do konca 2009. Miejsce to faktycznie istnieje i jest najwiekszy salon Audi/VW w okolicy. No i ciezko nakrecic kosmiczna ilosc kilometrow mieszkajac... na wyspie
Ma 5 lat czy użytkowany jest
od 5 lat?Jest uzytkowany od 5 lat, obecnie ma ich 11.
Ja tam nie jestem fanatykiem zadnej marki, ale przed kupnem pojezdzilem troche roznymi samochodami i niestety ale zarowno skoda jak i golf do Audi sie nie umywaja. Jedynie bmw serii 3 w bogatszych wersjach jest porownywalne, nawet C-klasa jest zrobiona w srodku gorzej i ma marniejsze wyposazenie. W klasie sredniej nie ma wiekszej konkurencji. W kompaktach juz nie jest tak rozowo, ale nadal A3 prezentuje dobry poziom. Stilo to Fiat, fajny jak na Fiata, ale nadal Fiat ze wszystkimi konsekwencjami. Zreszta wlosi sami sobie strzelili samoboja, bo drogiego Fiata nikt nie chcial kupowac mimo dobrego wyposazenia i szybko zaprzestali produkcji
-
Legendarny RS4 z fabrycznymi felgami od porsche.. i silnik tez był przez tą firmę przerabiany i testowany, ech to nie jest seryjne audi o czym dobrze wiesz, to legenda..
Napisałem o tym silniku że nie jest w Stilo. -
Za 15 tys ani Golfa ani A3 bym nie szukał. No ew. Golfa wersje 3d. W tej kwocie celowałbym w Astrę II.
-
Za 15 tys ani Golfa ani A3
bym nie szukał. No ew. Golfa wersje 3d. W tej kwocie celowałbym w Astrę II.I dobrze Waść prawisz! Ale autor postu tego auta pod uwagę chyba nie brał.
-
Powiem tak że plastiki we
wnętrzu mi nie przeszkadzają, co do silnika to żadne turba też mi do szczęścia nie potrzebne.
Głownie auto ma jeździć i się nie psuć no i eksploatacja ma być przystępna. Podałem te 3 auta
bo akurat mi się najbardziej podobają i chce wersję 3d bo auto dla 2 osób max także sedany i
kombi odpadają.Ok, ale dlaczego absolutnie nie diesel?
-
przy przebiegach ok 6 tyś km rocznie??, z czego większość to miasto i odcinki max 10km w jedną stronę.
-
Astra II też nie głupia. Ale chodzi mi po głowie cały czas to A3 w najgorszym wypadku Golf.
-
Zastanów sie nad Stilo 1.2 80km, silniczek dość dynamiczny, części dość tanie, mało awaryjny. Skrzynia przy tym 6cio biegowa.
-
A może taka skoda octavia 1.8 20V z gazem
-
przy przebiegach ok 6 tyś km
rocznie??, z czego większość to miasto i odcinki max 10km w jedną stronę.To lepiej kupić dobry skuter i Fiata Pandę 4x4 na zimę..