Jakie opony letnie ?
-
Jakie polecicie opony letnie rozsądne wydają się Fuldy EcoControl a może Kleber DYNAXER HP2 może coś innego ? Spokojny styl jazdy rozmiar 175/65
-
Kupiłem oponki KELLY w sklepie internetowym wyprodukowane w Polsce w fabryce Goodyeara.Oponki były tańsze od Dębicy i Kormoranów a mają kierunkowy nawet ładny bieżnik,ciche a do tego dobrze trzymają na mokrym.Nawet gumiarz mówił, że to dobre oponki i on je też poleca.
-
Kupiłem oponki KELLY w
sklepie internetowym wyprodukowane w Polsce w fabryce Goodyeara.Jaki sklep internetowy?
-
To był sklep rajopon.pl ale teraz połączyli się chyba z opony.pl bo stronka nie działa już. Bowiem z opony.pl wysłali mejl i wiedzieli, że kupiłem opony kelly. Opony były nówki z 2009 a nie leżaki magazynowe.Oczywiście wysylka free a do tego policzyli mi je po 90zł gdzie u mnie za dębice wołali 125zł.
-
Jakie polecicie opony letnie
rozsądne wydają się Fuldy EcoControl a może Kleber DYNAXER HP2 może coś innego ? Spokojny styl
jazdy rozmiar 175/65W tym rozmiarze to Uniroyal RainExpert. Nie zawiedziesz się!
Pozdrawiam!
-
Kleber DYNAXER HP2 ,zrobiłem na nich 6 tys. Na suchym jak i na mokrym ok. Polecam!
-
Kupiłem oponki KELLY w
sklepie internetowym wyprodukowane w Polsce w fabryce Goodyeara.Oponki były tańsze od Dębicy i
Kormoranów a mają kierunkowy nawet ładny bieżnik,ciche a do tego dobrze trzymają na
mokrym.Nawet gumiarz mówił, że to dobre oponki i on je też poleca.A to nie są czasem chińskie opony?
-
http://www.opony.com.pl/v1/opony/59564_firestone_tz300.html
Mam ich poprzedniczki - TZ200 i spisują się bardzo dobrze.
EDIT: nie widzę ich w rozmiarze 175/65 dziwne...
-
co to za firma?! ktoś w ogóle o tym słyszał?!
jak może być dobra opona za 90zł sztuka?!?! -