Jeep Cherokee 2,8 CRD 177 KM Limited "Auto Testy"
-
Pewnego dnia, dwadzieścia sześć lat temu światło dzienne ujrzał pierwszy model Jeepa Cherokee, którego znamy także jako Liberty. Po trzynastu latach od debiutu poddano go lekkiemu face-liftingowi, zaś w 2001 roku zaprezentowano całkowicie nową wersję, którą od dwóch lat zastępuje prezentowana odmiana Jeepa Cherokee.
Jeśli masz ochotę przeczytać cały artykuł zapraszam TUTAJ.
Artykuł autorstwa: Artura Ławnika
Miłej lektury
P.S. Zaznaczam, że następny test będzie napisany już (mam nadzieję) w lepszej stylistyce
-
Calkiem zwawa ta komoda babci Strasznie mi sie podoba taki kanciak do wspolki z bardziej hardcorowym Defenderem.
p.s
"Po raz pierwszy miałem okazję jeździć autem marki Jeep, w którego wnętrzu nie ma." - cos tutaj sie zgubilo chyba w tym zdaniu Nie ma czego? -
Calkiem zwawa ta komoda babci
Strasznie mi sie podoba taki kanciak do wspolki z bardziej hardcorowym Defenderem.mi się nie podoba, a osiągi też nie powalają, szczerze to wolał bym BMW X1 za te pieniądze ( dokładnie X1 xDrive 23d)
cos tutaj sie zgubilo chyba w
tym zdaniu Nie ma czego?niczego
-
p.s
"Po raz pierwszy miałem
okazję jeździć autem marki Jeep, w którego wnętrzu nie ma." - cos tutaj sie zgubilo chyba w
tym zdaniu Nie ma czego?Faktycznie podczas przepisywania tekstu zjadłem końcówkę zdania Już poprawione:
"Po raz pierwszy miałem okazję jeździć autem marki Jeep, w którego wnętrzu nie ma skórzanej tapicerki."