Nissan Primera 2,2 DCi 2002-2003 r
-
Witam przymierzam się do kupna samochodu, jednakże dziwi mnie czemu auto w tytule jest takie tanie jak na możliwości i dodatki typu NAVI,pełna elektryka itp. kosztuje około 20.000zł nawet przy stosunkowo małym przebiegu i rocziku - może wiecie to jest z nimi nie tak bo dziwi mnie że tak szybko straciły na wartości.
Pzdr
-
po pierwsze
bo to renault
po drugie
bo diesel
po trzecie bo jest brzydkie ( niesprzedawalne)
-
Podobno silnik 2.2 dCi to japońska produkcja w przeciwieństwie do 1.9dCi ale ile w tym prawdy to nie wiem. Jeśli chodzi o ceny, kształtują się na poziomie Laguny II (duużo taniej niż konkurencja).
Znajomy miał takiego właśnie Nissana z tym silnikiem. Niby sobie chwalił, ale wiem że niedawno zmienił Primke na kilka lat starszego Mesia okulara ;-)
Mój ojciec niedawno kupił Lagunę II 1.9dCi w prawie full opcji i jest póki co zadowolony.
-
Bo strasznie mnie to dziwi - może ktoś coś wie i podzieli się
Mówisz Renault
A co byście polecili do około 20.000zł mało palące,szybko jeżdzące,komfort trzymające i ładnie wyglądające - raczej nie duże
Myślałem o Hondzie Civic 3 drzwiowej 1,4 lub 1,7 CTDi lub 1,6 . Najlepiej z pakietem sport bo wygląda o niebo lepiej.
-
A co byście polecili do około
20.000zł mało palące,szybko jeżdzące,komfort trzymające i ładnie wyglądające - raczej nie dużeMyślałem o Hondzie Civic 3
drzwiowej 1,4 lub 1,7 CTDi lub 1,6 . Najlepiej z pakietem sport bo wygląda o niebo lepiej.Opel Corsa C 1.7DTi - wbrew pozorom dobre auto np. coś takiego
-
A co byście polecili do około
20.000zł mało palące,szybko jeżdzące,komfort trzymające i ładnie wyglądające - raczej nie dużeJak już jesteśmy w temacie nissanów to Almerę II FL. Fajny stonowany samochód, tylko może niespełniać warunku "szybko jeżdzące".