Autko SUV, Dodge Caliber ??
-
SX4 jest także w 2WD, ale tylko chyba z silnikiem 1.6 ...
Ciebie interesuje diesel, więc na placu boju pozostaje 1.9 DDIS, do tego 4x4 i jesteś szczęśliwy
Spala mniej niż 1.6 i wszystko gra i buczyOstatecznie tak jak pisałem GV
-
znowu japoński trabant
przejadę się do salonu zobaczyć, czy czasem nie jest to maleństwo.Odnośnie GV: w wersji drugiej (rocznik 2006 i młodszy) dużo ładniejsza. Jeżeli zdecyduje się na Vitarkę, to zakup przełożę na połowę roku 2010, to bym mógł sobie pozwolić na rocznik 2007-2008. Jednak to duże auto, dużo większe od Calibra. Szkoda żę wersja 3D jest taka mała, dużo mniejszy bagażnik, 4-osobowa.
-
znowu japoński trabant
przejadę się do salonu zobaczyć, czy czasem nie jest to maleństwo.to przejedź się 2 wersjami :
1.6 2WD i 1.9 DDIS 4x4 ( zresztą w dieslu jest tylko 4x4 )
Odnośnie GV: w wersji drugiej (rocznik 2006 i młodszy) dużo ładniejsza. Jeżeli zdecyduje się na Vitarkę, to zakup przełożę na połowę roku 2010, to bym mógł sobie pozwolić na rocznik 2007-2008. Jednak to duże auto, dużo większe od
Calibra. Szkoda żę wersja 3D jest taka mała, dużo mniejszy bagażnik, 4-osobowa.GV to tylko 5D.
3D to ostateczność, dodatkowo z silnikiem 1.6 to jak dla mnie porażka.
Jeśli nie zależy Ci na spalaniu to masz do wyboru :
2.0; 2.4; 2.7; 3.2 benzyna, a jeśli zależy to 1.9 DDIS -
SX 4 w porownaniu z laguna to maluch
ani to terenowka ani osobowka , raczej dla kobiety jako drugi samochod , tak zeby do marketu dojechac
-
Moim zdaniem CR-V albo RAV-4 bylaby dla Ciebie idealna. Albo moze XC-70?
Duze samochody duze spalanie , nie ma sie co oszukiwac
-
Od kiedy Caliber jest SUVem ?
-
SX 4 w porownaniu z laguna to maluch
ani to terenowka ani osobowka , raczej dla kobiety jako drugi samochod , tak zeby do marketu dojechacmiałeś nim okazję jechać, że się tak wypowiadasz ?
-
Od kiedy Caliber jest SUVem ?
no nie jest, mea culpa, aczkolwiek trochę przypomina.
PS. Widziałem i czytałem test na Twojej stronie.
Napisałeś, że plastiki nie trzeszczą, a dużo ludzi na to narzeka, a niektórzy dodatkowo na ich zapach.poza tym jak oceniasz auto w skali 0-10?
Ma to jakiekolwiek właściwości do jazdy w terenie? -
A czemu OBK A może być Impreza w kumbi
i owszem ale jak toto ma jezdzic w "terenie"
to przeswit imprezy bedzie mza maly