Jaki to samochód??? zgaduj zgadula
-
Felgi jak od Lamborghini. W ogóle sylwetka cała. Ale to jednak jest autko marki widywanej na naszych drogach o wiele częściej
P.S. Nie daje odpowiedzi, bo tak samo zapomniałem co to za autko i sprawdziłem w odrobinę inny sposób
-
...Ale to jednak jest autko marki widywanej na
naszych drogach o wiele częściejtak, to prawda...
P.S. Nie daje
odpowiedzi, bo tak samo zapomniałem co to za autko i sprawdziłem w odrobinę inny
sposób... teraz nawet juz wiem w jaki...
i rozumiem, ze Kolega Slowik8609 rowniez jeszcze "przypomni sobie" te marke...@Slowik8609: Zaliczam Twoja odpowiedz i prosze o nowa zagadke.
-
tak, to prawda...
... teraz nawet juz
wiem w jaki...
i rozumiem, ze
Kolega Slowik8609 rowniez jeszcze "przypomni sobie" te marke...
@Slowik8609:
Zaliczam Twoja odpowiedz i prosze o nowa zagadke.Zaraz zaraz - podaję odpowiedź - TATRA V8 MTX
-
Zaraz zaraz -
podaję odpowiedź - TATRA V8 MTXZgadza sie!
Gdybym sie wczesniej zorientowal, ze Kolega mariuz pytal juz o ten samochod przed trzema laty (12.10.2008) nie powtarzal bym tej zagadki...
... sadze ze Slowik8609 rowniez tylko "zapomnial", aby nam nie psuc zabawy.
Nie zamierzalem wprowadzac tutaj jakiegokolwiek zamieszania, przepraszam. -
spoko, nic się nie dzieje. Nie sposób przewertować wszystkich zagadek chcąc wstawić nową takie moje zdanie...
Na forum megane ( do którego tez należę, jest osoba, która stara się na początku wątku aktualizować listę zagadek, by się nie powtarzały - może warto też tak zrobić?) -
Zgadza
sie!
Gdybym sie
wczesniej zorientowal, ze Kolega mariuz pytal juz o ten samochod przed
trzema laty (12.10.2008) nie powtarzal bym tej zagadki...No kurczę... Wiedziałem że już gdzieś kiedyś go widziałem
Zapomniałem o tym, a sprawdziłem w jeszcze inny sposóbAle widać rośnie nam nowy operator małej, żółtej koparki JCB
-
No to dajemy dalej
-
-
Brawo - dawaj kolejną zagadkę
-
OK, jest kolejna...
-
Nikt nie wie?
W takim razie dodam jeszcze zdjecie z innej perspektywy...
-
Nikt nie wie?
W takim razie dodam
jeszcze zdjecie z innej perspektywy...Mam wrażenie, że to jakaś Rosyjska lub pochodna technologia
-
Nie i nie.
-
chińczyk czy turek
-
Ani Chinczyk, ani Turek...
-
afrykaniec z RPA
-
afrykaniec z RPA
... ani z RPA.
Ile krajow nam jeszcze pozostalo?Samochod bazuje na doskonale nam wszystkim znanym modelu innego producenta. Silnik benzynowy 1.8(74 KW)
Seryjna produkcja ruszyla w 2002 roku.Nazwa tego modelu w jezyku jego producenta oznacza rase szybkiego konia i mysle, ze juz jedno spojrzenie na zdjecia wystarczy, aby wykluczyc tutaj "Mustanga"
...i "Tarpana"Zdjecia przedstawiaja luksusowa/wydluzona wersje oznaczona jeszcze dodaikowo nazwa jednej z gwiazd znanego gwiazdozbioru.
-
Nikt nie wie?
W takim razie dodam
jeszcze zdjecie z innej perspektywy...samsung?
-
samsung?
... nie
-
Tylne drzwi jakby żywcem wyjęte z bmw e36
A lusterka wsteczne ma jakby z golfa III, albo seata np. cordoby