Ludzie co sie dzieje??
-
Dokładnie ja miałem sprzedać moją we wrześniu tamtego
roku i wtedy można było jeszcze jakieś pieniądze za
nią wziąść ale pomyślałem nie psuje się czy coś
części tanie nie będę kombinował teraz to dosłownie
groszę można wziąść za takie auto. Dlatego będę nią
jeżdził do końca zrobić musze tylko kilka rzeczy
przy niej a do drugiego auta musiałbym dołożyć
kilka tysięcy żeby cos kupić. Zostaje z
przyjaciółką. A widzę że Twoja jest ładne
utrzymana więc szkoda by było oddać bardzo dobry
samochód za grosze. Pomyśl o tym. PozdrawiamMam wrazenie ze wrzesien to tez juz bylo za pozno, bo ceny spadaly juz gdzies od czerwca-lipca (jak nawiezli uzywek z Reichu)... a pomyslec, ze jeszcze na poczatku maja trzeba bylo za Frytke w dobrym stanie zaplacic ok. 5,5tys zl.
-
A co powiesz na KIA Picanto?? za 32 tys masz już niezłe wyposażenie (BTW nie jest to najtańsza wersja, jest jeszcze tańsz). Nie wiem tylko jak części do tych aut stoją, ale chyba przez jakieś 5 lat albo do 70 tys. km nie będzie za dużo roboty.
Swoją drogą to mnie ostatnio podoba się oferta KIA, zwłaszcza model Rio. Tani jak barszcz i ma niezłe wyposażenie jak za tą cenę, może silnik trochę słaby, ale wyposażenie robi swoje.
-
Ja ostatnio w Łodzi w komisie widziałem Xsare 98 za 9 tys. wprawdzie na dzińdobry tylny reflektor klepanie tylnego nadkola (a autko 3-drzwiowe), no i wymiana kierownicy. Nawet pewnie by i taniej poszło.
Lanos z gazem rocznik 98 silnik 1.5 był za 10 tys.
Macie racje ceny ostatnio zjechały na łepek i na szyje.Stała też piękna 307 za niecałe 39 tys. rocznik `01, miała nawet kurtyny powietrzne, że o klimie nie wspomnę.
-
Jak mialbym wylozyc blisko 30kzl i nie daj Boze miec za to mala furke (Matiz, SC) to juz 100
razy bardziej wolalbym znalezc sobie w naprawde dobrym stanie Fele Combi 1.3MPi z 2000 lub
2001r za okolo 16kzl. Nie ma problemu z zalozeniem gazu, nie mowiac juz o tym ze moze
kupilbys od razu zagazowane autko. A jest to calkiem duzy wozik (zwalszcza bagaznik
ogromny).A czemu wszyscy polecaja Fele jak od 20tys zaczynąja się już Fabie?? Nie znam się na autach dlatego jestem zdziwiony czyżby Fabia była złym autem??
-
A czemu wszyscy polecaja Fele jak od 20tys zaczynąja się
już Fabie?? Nie znam się na autach dlatego jestem
zdziwiony czyżby Fabia była złym autem??Moze dlatego, ze mowilismy tu o Feli Combi i Fabia w kombiku bylaby pewnie drozsza niz 20tys., moze dlatego ze czesci do Fab pewnie drozsze sa, moze dlatego ze Fel to ostatnia "skodowska" Skoda, moze, moze, moze...
-
wiem ze tyle trzeba bylo dac sam za swoja doalem 6 tys. albo 5, 5 ale chyab 6
Mam wrazenie ze wrzesien to tez juz bylo za pozno, bo ceny spadaly juz gdzies od czerwca-lipca
(jak nawiezli uzywek z Reichu)... a pomyslec, ze jeszcze na poczatku maja trzeba bylo za
Frytke w dobrym stanie zaplacic ok. 5,5tys zl.