Honda civic 6 gen.
-
no czesc wam jestem tu swierzynka wiec, tak szczerze zarejestrowalem sie bo potrzebuje info na
temat wlasnie hondy civic 1.5 vtec 115 koni 5 drzwi czy ktos cos moze mi powiedziec o tym
autem typu spalanie najczestrze awarje no i czy ogolnie byl by to dobry zakup bo mam jedna
wlasnie na oku 97 rok 157 tys przejechane (podobno) byl bym dzwieczny za infoTeż taką włąśnie kupuję - jestem w trakcie rejestracji bo to autko sprowadzone. Moja jest z września 97 i juz po liftingu. Brat ma z 95 r VTEC-E 90 KM i jak się przejechałem tą moją (115 KM) to nie poczułem jakiejś porażającej różnicy. Mogę powiedzieć, że u brata na pokrywie zaworów pisze wyraźnie VTEC-E a u mnie nic nie pisze - dopierow w książce "Sam naprawiam Honda Civic".pdf którą ściągnąłem przez emula wyczaiłem po rocznikach że ten mój Civic to jest VTEC ale już ten zwykły.
Brat przez dwa lata zrobił tylko 20 tyś ale z mechanicznych rzeczy nic nie robił poza regulacją zaworów ale to normalna czynność serwisowa. Także mam nadzieję, że moja będzie się równie dobrze sprawować mimo że zamierzam ją zagazować z uwagi na to że rocznie pokonuję ponad 25 tyś km.