ogrzewanie tylnej szyby-jestem zły!!!!
-
Już jakiś czas temu naprawiłem ogrzewanko tylnej szyby(przy przyciemnianiu odpadły mi obie blaszki). Konkretnie przykleiłem na specjalny klej i było ok! Teraz jak włączę tylne odrzewanko to poprostu szlag mnie trafia!!!!!! Nie działa, chociaż blaszki są ok. Może to co padło mi kiedyś przy spryskiwaczu-czyli kabel poszedł-pękł?Jakie macie pomysły?
-
mam podobny problem,ale u mnie działa ogrzewanie,ale jakby chciało a nie mogło:(strasznie słabo ogrzewa szybe i strasznie długo trzeba czekac rzeby była czysta:(Wspolnie prosimy o pomoc:)
-
Już jakiś czas temu naprawiłem ogrzewanko tylnej
szyby(przy przyciemnianiu odpadły mi obie blaszki).
Konkretnie przykleiłem na specjalny klej i było ok!
Teraz jak włączę tylne odrzewanko to poprostu szlag
mnie trafia!!!!!! Nie działa, chociaż blaszki są
ok. Może to co padło mi kiedyś przy
spryskiwaczu-czyli kabel poszedł-pękł?Jakie macie
pomysły?A sprawdźże sobie napięcie na zaciskach (blaszkach) na szybie i będziesz wiedział. Jeśli będzie to już wiesz, że nitki musiały się zerwać. Niti można sprawdzić omomierzem ale nie jest to prosta i szybka sprawa.
-
mam podobny problem,ale u mnie działa ogrzewanie,ale
jakby chciało a nie mogło:(strasznie słabo ogrzewa
szybe i strasznie długo trzeba czekac rzeby była
czysta:(Wspolnie prosimy o pomoc:)!!!!! tak jak piszesz!!! mnie też się wydawało, że coś tam opdgrzewa ale baaaardzo nieznacznie, to jest to!
-
witam:)
Weź woltomierz i sprawdź napięcie na zaciskach. Wtedy będziesz wiedział wszystko -
Ja mialem taki problem rok temu
Odpadla mi jedna blaszka po naprawie (tylnej klapy) stłuczki w warsztacie.
Są w sprzedazy specjalne kleje przewodzące w tubkach (coś a-la kropelka)koszt ok. 20-25 zł.
Dla mnie to było za drogo i postanowiłem przylutowac ten styk. Pełny sukces po 15 minutach prób. Działa do dzisiaj bez problemu.