Coś z elektryką


  • Użytkownik archiwalny

    Jeżeli ktoś by miał jakiś pomysł na naprawę mojego problemu to bardzo prosze o pomoc. Problem polega na tym iz gdy mam wlaczone swiatla to gdy wlacze lewy kierunkowskaz z tylu zamiast swiatla postojowego i mrygajacego kierunku jest tylko mrygajace swiatlo postojowe. Na prawej stronie wsystko jest ok. Podobnie jest jak mam swiatla i bede hamowal, zamiast swiecic sie postojowe i stop swieci sie postojowe i lewy kierunek. Znowu z prawej strony jest wszystko ok. Moje podejrzenia dotycza 1. jakiegos przekaznika lub 2. jakies niestykanie na laczeniach. Niestety bede mogl to dopiero zrobic w srode gdy bede mial chwile czasu. Jezeli byscie mieli jakies propozycje to dajcie znac. Jezeli byscie wiedzieli jaki to moglby byc przekaznik to tez dajcie znac. Pozdrawiam


  • Użytkownik archiwalny

    Jeżeli ktoś by miał jakiś pomysł na naprawę mojego problemu to bardzo prosze o pomoc. Problem
    polega na tym iz gdy mam wlaczone swiatla to gdy wlacze lewy kierunkowskaz z tylu zamiast
    swiatla postojowego i mrygajacego kierunku jest tylko mrygajace swiatlo postojowe. Na
    prawej stronie wsystko jest ok. Podobnie jest jak mam swiatla i bede hamowal, zamiast
    swiecic sie postojowe i stop swieci sie postojowe i lewy kierunek. Znowu z prawej strony
    jest wszystko ok. Moje podejrzenia dotycza 1. jakiegos przekaznika lub 2. jakies
    niestykanie na laczeniach. Niestety bede mogl to dopiero zrobic w srode gdy bede mial
    chwile czasu. Jezeli byscie mieli jakies propozycje to dajcie znac. Jezeli byscie wiedzieli
    jaki to moglby byc przekaznik to tez dajcie znac. Pozdrawiam

    Sprawdz czy wszedzie masz podpieta MASE... Czsem sie odlacza jeden kabelek (zazwyczaj czarny) i sie robi dyskoteka ze swiatel...


  • Użytkownik archiwalny

    na bank masa przy tylnej lampie..nie raz tak mialem....


  • Użytkownik archiwalny

    Potwierdzam, typowy objaw - masa lampy padła


Log in to reply