Felgi do Favoritki
-
Witam! Niedawno kupilem sobie Favoritki '91 i mam pytanko, z czego falgi lub alufelgi mozna dopasowac do Favoritki?
-
Witam! Niedawno kupilem sobie Favoritki '91 i mam
pytanko, z czego falgi lub alufelgi mozna
dopasowac do Favoritki?Witaj, na początek mała prośba, wypełnij profil, lubimy wiedzieć z kim gadamy, ok? Co do felg to w zasadzie każde w odpowiednim rozmiarze będą pasować,Link do strony z rozmiarami felg podwieszony jest w spisie (rozmiar 4.5x13 rozstaw śrub 4x98,0/58, ET 45-38).
-
Witam! Niedawno kupilem sobie Favoritki '91 i mam
pytanko, z czego falgi lub alufelgi mozna
dopasowac do Favoritki?max wepchasz 7x13 ET 23 ale to i tak trzeba z tyłu podginać nadkola jak masz oponke 185. Ja mam z VW ale jeżdżę na śróbach pływających.
-
Witam! Niedawno kupilem sobie Favoritki '91 i mam pytanko, z czego falgi lub alufelgi mozna
dopasowac do Favoritki?Ja mam od fiata 125p
-
aluski najlepiej od poloneza...s atnie a nie ktore wzory bardzo ciekawe i ladne...pozdrawiam
-
Najlepsze felgi są od Poloneza.
Poszerzaja rozstaw kół, jak patrzysz na samochód z przodu i z tyłu to wyglada bardziej sportowo i atrakcyjnie, no i lepiej się prowadzi.
A jak pomalujesz je na srebrno i na środek przyłożysz taki czarny mały kołpak pod śruby to wyglądają wtedy naprawde ładnie.
Miałem tak i byłem bardzo zadowolony, później kupiłem aluski, też od poloneza i było jeszcze piękniej. -
Hmm... A co powiecie na felgi stalowe od Kadetta C?
Tylko skąd je wziąć? -
Hmm... A co powiecie na felgi stalowe od Kadetta C?
Tylko skąd je wziąć?Wejśc powiny wejść. Tylko jaki masz rocznik favo, bo jak ta starsza to masz innt rozstaw srób. Czyli pozostaje albo meczyć sie na centrowaniu starymi śróbami albo kupić pływaki.
-
Wejśc powiny wejść. Tylko jaki masz rocznik favo, bo jak ta starsza to masz innt rozstaw srób.
Czyli pozostaje albo meczyć sie na centrowaniu starymi śróbami albo kupić pływaki.Mam '91. Tylko czy to nie były właśnie takie, pamiętam, że kumpel miał je w starym poldku?
Chyba powinny pasować - poldki miały rozstaw 98.