A6M2 Zero
-
Niestety nigdy nie skończony (brakło cierpliwości )
-
widze, że masz duuużo czasu
jak Ty to robisz... że znajdujesz czas na sklejanie ? Ja też bym chciał.... mam tyle modeli do sklejenia, a czasu nie ma -
widze, że masz duuużo czasu
jak Ty to robisz... że znajdujesz czas na sklejanie ? Ja też bym chciał.... mam tyle modeli do
sklejenia, a czasu nie maPoprostu jestem bezrobotny i sie opier... Ale mam nadzieje szybko sie to skończy bo jakies wpływy na konto by sie przydały
-
Poprostu jestem bezrobotny i sie opier... Ale mam
nadzieje szybko sie to skończy bo jakies wpływy na
konto by sie przydałyTo z jednej storny fajnie, że masz czas na to co lubisz aaa, napewno jakaś praca się znajdzie... tylko trzeba poszukać
-
Z racji że nie ma kącika modelarskiego,
przydałby się jakiś kącik modelarski...
-
To z jednej storny fajnie, że masz czas na to co lubisz aaa, napewno jakaś praca się
znajdzie... tylko trzeba poszukaćPapiery złozone i ponoc decyzja na górze juz jest. Jutra jade na kopalnie może sie czegos dowiem. Mam na dzieje że do grudnia sie zacznie
-
A jakie masz?
Ja mam Yamahe R1 i Drag stara...
Kiedyś miałem jeszcze jakieś samochody, jak tarpan, duży fiat itp...mam kilka f1
yamahe m1 -
A jakie masz?
Ja mam Yamahe R1 i Drag stara...
Kiedyś miałem jeszcze jakieś samochody, jak tarpan, duży fiat itp...to takie by mnie interesowalo nie wiesz moze gdzie mozna to znalesc
chyba ze Ty masz? przeslal bys mi
-
to takie by mnie interesowalo nie wiesz moze gdzie mozna to znalesc
chyba ze Ty masz? przeslal bys miA prąciem bałdzo... Co byś chciał?
Dużego fiata? czy cos jeszcze? -
A prąciem bałdzo... Co byś chciał?
Dużego fiata? czy cos jeszcze?duzego draga i poloneza jesli masz jakiegos starego
-
duzego draga i poloneza jesli masz jakiegos starego
Mam poloneza (1979)
Duzy fiat (1970) -
Mam poloneza (1979)
Duzy fiat (1970)poprosil bym bardzo
-
Niestety nigdy nie skończony (brakło cierpliwości )
A cóż to "Myoko" ?
Z jaiej firmy ta katonówka ? -
Jak byłem młodszy to też sklejałem takie modele, ale teraz szkoła to nie ma czasu. Do tej pory mam jeszcze nie skończonego A-10 Thunderbolt leży w szufladzie i czeka na dokończenie. Fajna sprawa takie kartonowe modele. Zaraził mnie tym za młodu mój wujek. Który jeszcze czasem coś poskleja.
Na szafkach mam już od dawna sklejone B-25 MITCHEL, MIG-29, P-41, Polski bobowiec PZL-37 Łoś, Krążownik Rodney i jakąś japońską łódź podwodną