A6M2 Zero
-
Z racji że nie ma kącika modelarskiego, a Zero to też środek transportu pozwole sobie wrzucić kilka fotek jak powstawał:
1 -
2. Centralnie makieta silnika, podwójna gwiazda z 14 cylindrami, w dolnym lewym rogu obudowa silnika
-
3. Prawie cały kadłub (bez przedziału silnika) ze skrzydłami
-
4. Przedział silnikowy. Wystające białe, okrągłe to wał silnika zrobiony z... patyczka po lizaku
-
5. Szpachla...
-
6. ...szpachla...
-
7. ...i jeszcze...
-
8. ...troche szpachli
-
9. Wyszlifowane i pomalowane
-
10. Jeszcze z boku
-
11. Produkt prawie finalny (widać źle pokryte lakierem miejsca). Jeszcze jedno malowanie lakierem bezbarwnym i na meblościanke
-
11. Produkt prawie finalny (widać źle pokryte lakierem miejsca). Jeszcze jedno malowanie
lakierem bezbarwnym i na meblościankeTeraz musisz iść do najwyższego bloku w okolicy, wejść na najwyższe piętro, otworzyć okno i sprawdzić jak to lata...
Tez mam gdzieś w szufladach biurka gazete z takim modelem do sklejania (chyba jakiegos Apacha) ale jakoś nigdy sie nie moge za to zabrać... Super efekt... Zazdroszcze cierpliwości i efektu wykonania... Jak masz jeszcze jakies inne modele to zapodaj fotki bo fajnie sie takie cos oglada...
-
Teraz musisz iść do najwyższego bloku w okolicy, wejść na najwyższe piętro, otworzyć okno i
sprawdzić jak to lata...Za młodu to z kumplem testowałem jak takie latają z napędem rakietowym (z petardą w dupie )
Tez mam gdzieś w szufladach biurka gazete z takim modelem do sklejania (chyba jakiegos Apacha)
ale jakoś nigdy sie nie moge za to zabrać...Czasu troche trzeba ale zabawa jest
Super efekt... Zazdroszcze cierpliwości i efektu wykonania... Jak masz jeszcze jakies inne modele > to zapodaj fotki bo fajnie sie takie cos oglada...
Mam Raidena (nie pamiętam konkretnego modelu) Był dużo łatwiejszy niż to zero, w niedziele zrobie mu kilka fotek). To ZERO czekało na "skompletowanie" ponad rok, więc cierpliwości nie mam, raczej natchnienie Teraz biore sie za Wildcata. Dla odmiany amerykański
-
Z racji że nie ma kącika modelarskiego, a Zero to też
środek transportu pozwole sobie wrzucić kilka fotek
jak powstawał:
1I to jest model papierowy tak jak za moich czasow dziecinnych "Maly modelarz"
Jezeli tak to gratuluje
A tak z zupelnie innej beczki: czy to nie ty zbudowales "rajdowke" Swifta -
I to jest model papierowy tak jak za moich czasow dziecinnych "Maly modelarz"
Jezeli tak to gratulujeOwszem kartonowy "Mały modelarz"
A tak z zupelnie innej beczki: czy to nie ty zbudowales "rajdowke" Swifta
Nie, Swifta Erde sklejał
-
Owszem kartonowy "Mały modelarz"
Nie, Swifta Erde sklejałtez mam troche modeli w "pdf" ale nie chce mi sie sklejac
-
tez mam troche modeli w "pdf" ale nie chce mi sie sklejac
A jakie masz?
Ja mam Yamahe R1 i Drag stara...
Kiedyś miałem jeszcze jakieś samochody, jak tarpan, duży fiat itp... -
Super efekt... Zazdroszcze cierpliwości i efektu wykonania... Jak masz jeszcze jakies inne modele to > zapodaj fotki bo fajnie sie takie cos oglada...
Prosze bardzo
-
Tak wiem, troche zakurzony Ale stoi na szafie więc musi sie kurzyć Dodatkowo został "lekko" uszkodzony przez koteczka który robił desant na szafe
-
W trakcie budowy