Kto ma swifta rajdowke
-
jak wyzej.
Na ostatnim KJSie rozerwalo mi poduche pod silnikiem (nowke sztuke). Czy macie jakies lepsze, pancerne czy mialem pecha i trafilem felerna?
Bylbym wdzieczny za porady bo juz 2 razy mialem silnik na glebie. -
Trzeba dorobić metalowe, a jak to zrobić powie ci Gummedyk z Legionowa (22) 7840576
Pozdro
P.
jak wyzej.
Na ostatnim KJSie rozerwalo mi poduche pod silnikiem (nowke sztuke). Czy macie jakies lepsze,
pancerne czy mialem pecha i trafilem felerna?
Bylbym wdzieczny za porady bo juz 2 razy mialem silnik na glebie. -
jak wyzej.
Na ostatnim KJSie rozerwalo mi poduche pod silnikiem (nowke sztuke). Czy macie jakies lepsze,
pancerne czy mialem pecha i trafilem felerna?
Bylbym wdzieczny za porady bo juz 2 razy mialem silnik na glebie.ja mam swifta. mam seryjne poduszki ale zalane klejem do szyb. zajebisty patent, bo uginaja sie troche w przeciwienstwie do aluminiowych a ja na swoich jezdze 2 lata i nie urwala sie zadna.
ale do Gummedyka tak czy siak mozesz zadzwonic.
pozdro -
Czy macie jakies lepsze, pancerne
Zajrzyj do wulkanizatora na Łowickiej (przy Madalinskiego). Dorabia poduchy m.in. do wyscigow gorskich. Zrobilem u niego komplet juz do drugiej rajdowki. Zrobi Ci jaka tylko bedziesz chcial twardosc. Podbnie sworznie wahaczy i koncowki drazkow. Polecam
-
Zajrzyj do wulkanizatora na Łowickiej (przy
Madalinskiego). Dorabia poduchy m.in. do wyscigow
gorskich. Zrobilem u niego komplet juz do drugiej
rajdowki. Zrobi Ci jaka tylko bedziesz chcial
twardosc. Podbnie sworznie wahaczy i koncowki
drazkow. PolecamSek w tym, ze teraz nie chodzi o gume, pekla mi ta czesc zeliwna. A ile placiles za poduche?
-
A ile placiles za poduche?
Niestety nie jest tani, bo do kazdej poduchy musza zrobic forme z aluminium, ale za to robota solidna. Typowa poducha - 100zl.
-
Niestety nie jest tani, bo do kazdej poduchy musza
zrobic forme z aluminium, ale za to robota solidna.
Typowa poducha - 100zl.nie jest zle. Ja za podrobe ktora pekla po tygodniu placilem 100, za uzywke oryginal tez 100.