auto z niemiec i rejestracja??
-
sluchajcie mam okazje kupic autko w niemczech. przyjechalbym nim bez problemu i wogole. ale teraz mam taki jeden maly problem a mianowicie nie mam teraz pieniazkow na tyle zeby zarejestrowac to auto. ile moze stac autko bez rejestracji juz w polsce? moze ktos sie oryjentuje ??? z gory dziekuje i pozdrawiam
-
sluchajcie mam okazje kupic autko w niemczech. przyjechalbym nim bez problemu i wogole. ale
teraz mam taki jeden maly problem a mianowicie nie mam teraz pieniazkow na tyle zeby
zarejestrowac to auto. ile moze stac autko bez rejestracji juz w polsce? moze ktos sie
oryjentuje ??? z gory dziekuje i pozdrawiammoze stac tyle do kiedy jest czasowo wyrejestrowany w niemczech po uplywie tego terminu (wpisany w brief) juz auta nie zarejestrujesz
-
sluchajcie mam okazje kupic autko w niemczech. przyjechalbym nim bez problemu i wogole. ale
teraz mam taki jeden maly problem a mianowicie nie mam teraz pieniazkow na tyle zeby
zarejestrowac to auto. ile moze stac autko bez rejestracji juz w polsce? moze ktos sie
oryjentuje ??? z gory dziekuje i pozdrawiamAuto może stać w polsce tyle ile chcesz wystarczy że na umowie nie wpiszesz daty - zraobisz to dopiero gdy bedziesz mial kase. Nie prawda jest ze po okreslonym czasie auta juz niezarejestrujemy.
Auto które opuszcza niemcy zostaje wykreslone z rejestru pojazdow w niemczech. W brifie wbite jest Ausfuhr i twoje dane i nic wiecej a jak wykupisz tablice z czerwonym paskiem(130-150eur) to możesz jeszcze przez miesiąc jeździć samochodem u nas a to powinno starczyć na zdobycie pieniedzy na rejestracje w polsce