mastercoock PF1100E nie wiruje
-
pralka próbuje mnie pokonać i nie wiruje,co najciekawsze wczoraj podczas próby na pusto wirówka się załączyła ale nie był to tak zdecydowany start jak zawsze pompka wodę wyciąga,hydrostat w obydwu stopniach działa(choć nie ma to chyba wpływu na prace wirówki),kostka przy silniku złączona ciasno,wyłączanie wirowania z pulpitu też funkcjonuje prawidłowo,i poza tym brak mi pomysłów co jeszcze mogę sprawdzić i w jaki sposób??? a problemy zaczęły się po wymianie łożysk w bębnie (nie moja robota,ale wymaga to w tym modelu poważnego demontażu bo jest z PCV),z usterek,które były po złożeniu to zostały sprzężone z napięciem grzałki kable od czujnika NTC ale w takim podłączeniu nie weszła w ogóle w tryb pracy (wybijało korki)
-
wiec praca silnika przywrócona po reanimacji modułu ,teraz jest problem z grzaniem wody- do grzałki nie dochodzi 0 ,+jest okey ,może ktoś się orientuje jak wygląda sterowanie grzałką w tym urządzeniu złośliwym???
-
wiec praca silnika
przywrócona po reanimacji modułu ,teraz jest problem z grzaniem wody- do grzałki nie
dochodzi 0 ,+jest okey ,może ktoś się orientuje jak wygląda sterowanie grzałką w tym
urządzeniu złośliwym???Tutaj raczej nie uzyskasz odpowiedzi, polecam elektrodę