Elektryczny klucz udarowy
-
Ktoś z was może używa takiego "cuda"?
Jak takie urządzenie sprawdza się w praktyce? Sprawdzałem w internecie ale ile tematów tylko różnych opinii. Mam na myśli coś takiego: K L I K
-
Chcesz młot (do kucia), czy klucz (do wkręcania śrubek) ?
-
Chcesz młot (do
kucia), czy klucz (do wkręcania śrubek) ?Temat już poprawiłem, miałem na myśli klucz a nie młot udarowy
-
Sądząc po tym, jak działa zakupiony ostatnio przez szymciaka młot, to uważam, że do "normalnych" (półamatorskich) prac będzie bardzo dobry. w sensie, zę mógłby nie wytrzymać pracy ciągłej w serwisie.
Ciekawostka z młotem: Tym samym wiertłem ta sama ściana wiertarką makita z udarem prawie dwie godziny się zeszło, a młotem 40 sekund
Czekam na opinię po zakupie
-
Ten klucz może troszkę pożyć. Myślałem że przedstawisz na fotce taki zwykły cały plastikowy, raz w markecie Netto to widziałem to normalnie śmiech, i to do odkręcania kół. Podejrzewam że po jednym kole bysie rozleciał. Tam jednak jest siła i mocne drgania.
-
Szczerze 400nm trochę mało... Czasem lepiej kupić dobrą grzechotkę i do tego długą rączkę do odkręcania niż mały klucz udarowy... Bo w busie byś tym koła nie odkręcił
W zastosowaniach czysto amatorskich? Klucz udarowy jest chyba tylko niezbędny do odkręcania amortyzatorów z łożyska amortyzatora... W warsztatach dobry klucz musi mieć co najmniej 1000nm...
Pozdrawiam...