sciaga mnie na prawo co to moze byc
-
Witam. Mam problem ściąga mnie na prawo i to dosć znacznie i nie są to opony ani felgi bo to juz sobie pozamienialem i jest tak samo. Co to moze byc nie mam żądnych luzów ani stuków. Może mam coś krzywe ? może coś z wachaczem ? , amortyzatorem?, Może wie ktoś coś na ten temat.?
Dominik Astra 1.6 8v + gaz kombi
-
Musisz sobie najlepiej zbierzność ustawić
-
Witam. Mam problem ściąga mnie na prawo i to dosć
znacznie i nie są to opony ani felgi bo to juz
sobie pozamienialem i jest tak samo. Co to moze byc
nie mam żądnych luzów ani stuków. Może mam coś
krzywe ? może coś z wachaczem ? , amortyzatorem?,
Może wie ktoś coś na ten temat.?
Dominik Astra 1.6 8v + gaz kombiprzyczyny sciagamia:
NIE zbeznosc co sugeruje wiekszosc znawcow
zbieznosc ustala producent w celu zmnieszenie oporow toczenia oraz zminimalizowania zuzycia opon... to tak w skrociemozesz miec cos krzywe lub niejednakowe opony/felgi, zly karosarz, krzywy wahacz lub luzy...zmieniales ostatnio amorki lub cos w zawiasie?
-
przyczyny sciagamia:
NIE zbeznosc co sugeruje wiekszosc znawcow
zbieznosc ustala producent w celu zmnieszenie oporow toczenia oraz zminimalizowania zuzycia
opon... to tak w skrocie
mozesz miec cos krzywe lub niejednakowe opony/felgi, zly karosarz, krzywy wahacz lub
luzy...zmieniales ostatnio amorki lub cos w zawiasie?Mozliwe też ze zapiekł ci sie którys tloczek hamulcowy i sie nie cofa (hamuje caly czas)
-
Witam. Mam problem ściąga mnie na prawo i to dosć znacznie i nie są to opony ani felgi bo to juz
sobie pozamienialem i jest tak samo. Co to moze byc nie mam żądnych luzów ani stuków. Może
mam coś krzywe ? może coś z wachaczem ? , amortyzatorem?, Może wie ktoś coś na ten temat.?
Dominik Astra 1.6 8v + gaz kombiNie stało to się przypadkiem po wymianie opon na zimowe?