Tico czy Fiat sc 1100 który ma lepszego buta ??
-
Witam
Również uważam, że Tico nie poradzi sobie z sejem 1.1 chociaż nie sądze zeby była duża różnica. Jak chodzi o cc/sc
900 to napewno Tico wygra bez problemu ze względu na taką samą moc, a znaczną różnice w masie.
Ktoś w tym wątku pisał o tym, że Tico bardoz mocno słabnie przy wiekszym obciążeniu. Ja też to zauwazyłem jak
zapakowałem do moejgo tika dwóch kumpli (150kg+130kg) + moje skromne 85kg;P to się czułem jak by mi zdechła
połowa koni:P Nie mam doświadczenia w jeździe różnymi samochodami, czy to jest typowa reakcja małych samochodów
czy Tico jest w tej kwesti wybitne?Jak zaladowales auto ponad polowa jego wlasnej masy, to co sie dziwic? To jakbys do Poldka wlozyl 700 kilo...
-
Ja wiem ze mozna (nawet z lekkiej gorki jechalem
170km/h) ale nie bede ryzykowal jezdzic z takimi
predkosciami z calym kompletem pasazerow
Nie zamierzam nic przerabiac gdyz swoje amortyzatory mam
dobreJak możesz sprawdzić ze 170 jak on tylko 160 ma na zegarze? Ja zmieniłem na amorki i sprężyny od Matiza bo moje były już do d... Nic nie trzeba przerabiac bo pasują idealnie tylko wytrzymują większy cięzar(Matiz=Tico+150kg)
-
Jak możesz sprawdzić ze 170 jak on tylko 160 ma na
zegarze?Bo przeciez wskazowka nie zatrzymuje sie tylko idzie dalej
Ja zmieniłem na amorki i sprężyny od
Matiza bo moje były już do d...Chyba ze tak (a sprezyny tez byly do d...)
Nic nie trzeba
przerabiac bo pasują idealnie tylko wytrzymują
większy cięzar(Matiz=Tico+150kg)Mi osobiscie te 150 kg nie jest potrzebne. A masz moze fotke jak teraz tiktak wyglada z tymi amorami.