kto zagazowal tico w Krakowie?
-
Prosze o uwagi osoby, ktore zagazowaly tico w Krakowie. Zdecydowalem sie na ten krok i szukam
warsztatu, ktory mial juz do czynienia z tymi autami. Prosze o adres i uwagi.
Gdyby netykieta nie pozwalala reklamowac tych warsztatow, to prosze o e-mail.Pzdr.Trochę sie zdublowaliśmu bo pisaliśmy o jednej godzinie
o tym samym ale dwa rozsądne zkłady jakie znalazłem to Mogilska i Dauna (dauna tańsze o 200zł) -
Trochę sie zdublowaliśmu bo pisaliśmy o jednej godzinie
o tym samym ale dwa rozsądne zkłady jakie znalazłem to
Mogilska i Dauna (dauna tańsze o 200zł)tak, zdublowalismy sie.
Nie rozumiem Twojej uwagi o serowniku elektrycznym i o sondzie lambda.
czy jedna z opcji gazu do tico zawiera montaz lambdy? Nie rozumiem. mozesz wyjasnic? -
tak, zdublowalismy sie.
Nie rozumiem Twojej uwagi o serowniku elektrycznym i o
sondzie lambda.
czy jedna z opcji gazu do tico zawiera montaz lambdy?
Nie rozumiem. mozesz wyjasnic?Spróbujcie sie dowiedzieć cos na Lindego 5 "FUGAZI" tel 638 66 44 maja tam niezły zakad "gazowniczy".
Na Mogilskiej za salonem Mercoledesa ponoć dobrze montuja, kolega z pracy zakałdał tam gaz do Felici i jest zadowolony.
Swojego Tikacza zagazowałem w zeszłym roku w Niepłomicach koszt 1300 zł /butla w kole/ i z montażu również jestem zadowolony.
PS. Nie tak dawno ktos pisał tu na forum że montował gaz na al. 29 listopada w dawym Polmozbycie-co do fachowości miał duże zastrzeżenia. -
Prosze o uwagi osoby, ktore zagazowaly tico w Krakowie. Zdecydowalem sie na ten krok i szukam warsztatu, ktory mial
juz do czynienia z tymi autami. Prosze o adres i uwagi.
Gdyby netykieta nie pozwalala reklamowac tych warsztatow, to prosze o e-mail.Pzdr.Nie ma z tym problemu, ale jest na forum juz watek z prosba o podanie namiarow na warsztat gazowy.
Jeden z watkow zostanie zamkniety, bo dublowanie ich nie ma sensu. -
Nie ma z tym problemu, ale jest na forum juz watek z
prosba o podanie namiarow na warsztat gazowy.Jeden z watkow zostanie zamkniety, bo dublowanie ich nie
ma sensu.Szanowny Moderatorze, jezeli chodzi o watek mysuryjaka to ja bylem od niego o 15 minut szybszy.Pzdr.
-
Trochę sie zdublowaliśmu bo pisaliśmy o jednej godzinie
o tym samym ale dwa rozsądne zkłady jakie znalazłem to
Mogilska i Dauna (dauna tańsze o 200zł)Msuryjaku, nie moge znalezc Dauna. jak sie nazywa ta firma?Pzdr.
-
Szanowny Moderatorze, jezeli chodzi o watek mysuryjaka to ja bylem od niego o 15 minut szybszy.Pzdr.
Spoko - nie robimy tu wyscigow. Po prostu skoro sa dwa watki o tym samym, dokladnie tym samym, to jeden zamknalem.
Zreszta - dyskusja rozwinela sie w tym watku, wiec nikogo nie skrzywdzilem zamykajac zalozony przez Msuryjaka, prawda?
-
Spoko - nie robimy tu wyscigow. Po prostu skoro sa dwa
watki o tym samym, dokladnie tym samym, to jeden
zamknalem.
Zreszta - dyskusja rozwinela sie w tym watku, wiec
nikogo nie skrzywdzilem zamykajac zalozony przez
Msuryjaka, prawda?Prawda, a ja to napisalem troche dla zartow. Tez nie robie wyscigow.Pzdr.
-
Duże sprostowanie...
co do gazowników juz nie wiem co sam myśleć...
jedno jest pewne Tico nie ma sondy lambda - przewertowałem pdf z książką trzeciaka - problem nie
występuje - to chyba tylko gazownicy nie wiedzą...ja odpuszczam gazowanie na tydzień,
Elpigaz (Dobrego Pasterza)zaproponował mi instalację z butlą w koło za 1200zł...
ale muszę się oswoić i przygotować psychicznie na potyczki z gazownikami... -
Spoko - nie robimy tu wyscigow. Po prostu skoro sa dwa watki o tym samym, dokladnie tym samym,
to jeden zamknalem.
Zreszta - dyskusja rozwinela sie w tym watku, wiec nikogo nie skrzywdzilem zamykajac zalozony
przez Msuryjaka, prawda?jasne klepałem z pracy i pisałem wiadomośc z 15 min dlatego nie widziałem drugiego wątku
-
Duże sprostowanie...
co do gazowników juz nie wiem co sam myśleć...
jedno jest pewne Tico nie ma sondy lambda -
przewertowałem pdf z książką trzeciaka - problem
nie
występuje - to chyba tylko gazownicy nie wiedzą...
ja odpuszczam gazowanie na tydzień,
Elpigaz (Dobrego Pasterza)zaproponował mi instalację z
butlą w koło za 1200zł...
ale muszę się oswoić i przygotować psychicznie na
potyczki z gazownikami...chcialem tam zadzwonic i pogadac, ale ani w ksiazce tel., ani na informTPSA nie znalazlem owej firmy. Masz pelna nazwe lub adres lub tel?Pzdr.
-
cena dobra. To prosta instalacja, wiec sa atrakcyjni. Ciekawe, co umieja...
99% klopotow z gazem wynika ze zlego zainstalowania+regulacji. nawet w I generacji. czytalem o zle podgrzewanym parowniku lub zle umieszczonym wlocie powietrza.Pzdr. -
chcialem tam zadzwonic i pogadac, ale ani w ksiazce
tel., ani na informTPSA nie znalazlem owej firmy.
Masz pelna nazwe lub adres lub tel?Pzdr.Adres firmy :
"Elpigaz" Sp. z o.o.
31-416 Kraków, ul. Dobrego Pasterza 120
tel. (012) 412-90-61 -
bardzo Ci dziekuje!Pzdr.
-
Dzwonilem do Elpigazu. Potwierdzila sie cena. Gwarancja na 12 miesiecy. jedne przeglad bezplatny, dwa (obowiazkowe) platne - na szczescie po 30zl.
Byloby OK, ale nie wiem, co to za firma... -
Tak samo na Dauna zaproponowali 1200zł z butlą w koło...
Dauna 33
telefon na ww.pf.pl -
cena dobra. To prosta instalacja, wiec sa atrakcyjni. Ciekawe, co umieja...
99% klopotow z gazem wynika ze zlego zainstalowania+regulacji. nawet w I generacji. czytalem o
zle podgrzewanym parowniku lub zle umieszczonym wlocie powietrza.Pzdr.też się nad tym biedze jeżdżę i oglądam warsztaty,
podobno w tico problem "lewego powietrza" czyli gaśnięcia
ba wolnych obrotach nie występuje,parownik nie może być źle podgrzewany bo przecież
jest wpięty w obieg cieczypo kilku wizytach stwierdziłem,
że podstawa to trafic na gościa który nie
będzie fleją i zrobi wszystko z dbałością,
estetycznie i dokładnie.ja przyjąłem sobie także kryterium,
że wybieram tylko takich co dają pierwszą
regulację po 1000km gratisale nie wiem jeszcze gdzie będę gazował....
ustaliłem sobie termin na przyszły tydzień, rozstrzygnę w poniedziałek
-
z tym podgrzewaniem to masz racje i nie masz.
Generalnie - tak. Natomiast chodzi o to, jak najszybciej podgrzac. i tu ponoc najlepiej zbocznikowac nagrzewnice. Tak slyszalem.
Mam w tej chwili 2 adresy do wyboru: Dobrego Pasterza i kolice Slomnik. Taka sama cena.Pzdr. -
Generalnie - tak. Natomiast chodzi o to, jak najszybciej
podgrzac. i tu ponoc najlepiej zbocznikowac
nagrzewnice. Tak slyszalem.
Mam w tej chwili 2 adresy do wyboru: Dobrego Pasterza i
kolice Slomnik. Taka sama cena.Pzdr.Jeśli cena ta sama to wybierałbym zakąłd który jest bliżej miejsca zamieszkania - jak sie cos odpukac zepsuje nie bedziesz musiał targac 25 km za Kraków
-
Generalnie - tak. Natomiast chodzi o to, jak najszybciej podgrzac. i tu ponoc najlepiej
zbocznikowac nagrzewnice. Tak slyszalem.
Mam w tej chwili 2 adresy do wyboru: Dobrego Pasterza i kolice Slomnik. Taka sama cena.Pzdr.
co do bocznikowania byle w małym obiegu...
w skodzie teścia lepsza instalacja przełącza się automatycznie po 20 sek. (40st na parownku)ja mam do wyboru Dauna 33 i D. Pasterza
pytanie do zagazowanych elpigaz czy tomasetto?