maglownica sportowa do CC/SC
-
czy ktos moze wie cos o takiej sprawie...maglownica do CC/SC z szybkim przelozeniem
powiedzmy od oporu do oporu ponizej 3 obrotow kierownicy -
czy ktos moze wie cos o takiej sprawie...maglownica do CC/SC z szybkim przelozeniem
powiedzmy od oporu do oporu ponizej 3 obrotow kierownicyeee o czyms niewiem co znowu skladasz albo do czego to wkladasz ???
a co do silniczka to chyba jednak na gielde pojade bo ceny oporowe
-
powiedzmy od oporu do oporu ponizej 3 obrotow kierownicyMPI ze wspomaganiem ma krotsze przelozenie przekladni kierowniczej, tylko nie wiem czy mozna zalozyc sama maglownice bez wspomagania.
-
MPI ze wspomaganiem ma krotsze przelozenie przekladni kierowniczej, tylko nie wiem czy mozna
zalozyc sama maglownice bez wspomagania.to wiem przesowa sie o 1 cm wiecej na obrot to jest zamiast 4 ma okolo 3,1 obrotu ....tyle ze ja szykam czegos jeszcze szybszego:)) a zamontowac sie da bez problemu bo tam jest wspomaganie elektryczne...... a wogole to ponoc wersja shumacher ma szybsza maglownice...ale to jest wlasnie chyba ta od wspomagania...chyba ze sie myle