[moje auto] Suzuki swift mk5 3d starwea
-
No to trzeba się za to brać A co do alu to jak na razie moje finanse nie pozwalają na to
Na letnich mam fajne srebrne stalówki w dobrym stanie to będę jeździł bez tych
połamanych kołpaków -
Mało! Ok. 20 zł
pucha, a dwie starczą Ci z nadmiarem na całe auto...Koledze Adamo81 to kiedyś chyba z dwie puchy poszły na same mocowania przednie jak się nie mylę. Puszka kosztuje coś koło 20zł i na całe auto warto wziąć 3-4 wg mnie i lepiej jak zostanie niż gdyby miało zabraknąć. Oryginalnego Fluidolu chyba nie trzeba kupować - BOLL też nie jest zły i dają do niego taką długą rurkę, że progi można fajnie konserwować zdejmując tylko zatrzaski nakładek progowych.
-
A co do alu to jak na razie moje finanse nie pozwalają na to
Na letnich
mam fajne srebrne stalówki w dobrym stanie to będę jeździł bez tych
połamanych kołpakówWystarczy kupić alu 13" i przerzucić oponki.
P.S. Kołpaków mam jeden komplet nie połamany wolny od kiedy mam dwa komplety alufelg. Co prawda nie oryginalne Swiftowskie, ale ja przejeździłem na nich 3 zimy więc dają radę.
-
Koledze Adamo81 to
kiedyś chyba z dwie puchy poszły na same mocowania przednie jak się nie mylę. Puszka
kosztuje coś koło 20zł i na całe auto warto wziąć 3-4 wg mnie i lepiej jak zostanie
niż gdyby miało zabraknąć.Zależy jaki kto ma rozmach. Mi by wystarczyło spokojnie tak jak napisałem, bo na progi, przednią belkę i jakieś tam zakamarki poszło mi 3/4 puszki.
-
moje kołpaki będzie strasznie ciężko zdjąć w jednym kawałku jak będę zmieniał na letnie.
Tak się złapały że się puścić nie chcą -
-
Ja mam taką
http://images61.fotosik.pl/690/f557f6d195b98c59med.jpg
http://images62.fotosik.pl/692/fb47810a28763518med.jpg
http://images62.fotosik.pl/692/cb991a8809a54af8med.jpgCzyli taka jak moja i kolegi oprócz tego, że nie ma boków zachodzących na klapę.
-
Czyli taka jak moja
i kolegi oprócz tego, że nie ma boków zachodzących na klapę.No mniej więcej, ogólnie mniej masywna i ze stopem
-
Ja w swojej nie mam stopa, a w tej chyba jest
-
Ja w swojej nie mam
stopa, a w tej chyba jestAle czy podpięty to już pewności nie ma...
P.S. Ja w swojej tyż nie mam stopa.
-
Ale czy podpięty to
już pewności nie ma...
P.S. Ja w swojej
tyż nie mam stopa.podpięty od początku i o dziwo działa każda żaróweczka w środku
http://images62.fotosik.pl/692/151effaa5d45b1b8med.jpg -
podpięty od
początku i o dziwo działa każda żaróweczka w środkuza dużo tych 3 świateł stopu ...
P.s: ta lotka na co się trzyma ? -
za dużo tych 3
świateł stopu ...
P.s: ta lotka na co
się trzyma ?to jest stare zdjęcie, już nie ma oryginalnego stopu na środku, a lotka trzyma się na klej czarny do szyb, jak od dołu się przyjrzeć to go widać, ale tak to ładnie pasuje
-
Koledze Adamo81 to
kiedyś chyba z dwie puchy poszły na same mocowania przednie jak się nie mylę. Puszka
kosztuje coś koło 20zł i na całe auto warto wziąć 3-4 wg mnie i lepiej jak zostanie
niż gdyby miało zabraknąć. Oryginalnego Fluidolu chyba nie trzeba kupować - BOLL też
nie jest zły i dają do niego taką długą rurkę, że progi można fajnie konserwować
zdejmując tylko zatrzaski nakładek progowych.Żeby było solidnie zabezpieczone, to ze 4 puchy trzeba zanabyć. Mi poszło pół puszki Fluidolu i jedna pucha Boll-a na progi i mocowania przednich wahaczy. Na tył już mi nie starczyło...
Żałuję tylko, że nie wziąłem się za to zaraz po zakupie auta, teraz już za późno niestety
Boll może być, pucha ma duże ciśnienie i rurka aplikująca naprawdę jest bardzo długa
-
Zależy jaki kto ma
rozmach. Mi by wystarczyło spokojnie tak jak napisałem, bo na progi, przednią
belkę i jakieś tam zakamarki poszło mi 3/4 puszki.Skąpiradło
-
Czyli taka jak moja
i kolegi oprócz tego, że nie ma boków zachodzących na klapę.Przecież to zupełnie inna lotka
-
za dużo tych 3
świateł stopu ...Lepiej więcej niż mniej
4 światła stopu są dopuszczalne
-
to jest stare
zdjęcie, już nie ma oryginalnego stopu na środku, a lotka trzyma się na klej czarny
do szyb, jak od dołu się przyjrzeć to go widać, ale tak to ładnie pasujeNa sam klej do szyb się trzyma???
-
Skąpiradło
Po co miałem lać więcej skoro już mi wyciekało.
-
Na sam klej do szyb
się trzyma???to też właśnie wolałem zapytać
Co do stopów - ok, dopuszczalne, ale za taką choinką przyjemnie by Ci się jechało ?