[moje auto] Swift mkIV zielony dziadkowóz Kowala
-
Oto foto niestety
tylko z telefonu kolor jakiś taki wyszedł:I tak wszyscy wiemy jak wygląda w realu.
Jaka dziwna lotka?!
Fotele zmień, bo te co masz to do jeżdżenia się nie nadają...
P.S. Co to za komiczna końcówka wydechu?
-
stoi jak koza zupełnie jak mój
-
Jaka dziwna lotka?!
może to jest ta opcjonalna do 5D ?
Fotele zmień, bo te
co masz to do jeżdżenia się nie nadają...nadają
P.S. Co to za
komiczna końcówka wydechu?rurex kosmitex
-
Rok jeździłem na tych zwykłych fotelach. Ujdą, choć wiadomo te z GTI wygodniejsze. Dalej gdzieś leżą w garażu a ja od czerwca się zbieram aby je wystawić
-
Końcówkę dziadek założył która jest bodajże od passata B3
Lotka seryjna jak mówiłem od kupna jeździli nimi tylko ludzie starej daty więc to raczej oryginał.
Fotele ujdą ale trzymanie na boki mają bajeczne
Na następny sezon na 100% dojdą felgi i jakieś sprężyny.
A stoi jak koza bo dziadek sobie tylne rozciągnął
A co do sprężyn ma ktoś jakieś porównanie serii z serią z GTI? -
Olej sprężyny z GTI, u BPX'a nie obniżyły praktycznie nic. Tu masz porównanie seria a Apexy -35mm:
Optymalne obniżenie. Przy oponach 175/50R15 nic nie trze ( a dzisiaj jechałem w 5 chłopa ). -
Jaki koszt by był mniej więcej takich sprężyn?
-
Ja dałem za nówki 390zł jak dobrze pamiętam.
-
nadają
Nie no proszę Was chłopaki, bo ekran mi będziecie czyścić!
-
A co do sprężyn ma
ktoś jakieś porównanie serii z serią z GTI?Jest mniej więcej tak jak pisał Krzemol.
Tył siadł mi te 2 cm, ale przód praktycznie nic (choć ostatnio wydaje mi się, że coś tam siadło ). -
A jak z twardością sprawa wygląda?
-
A jak z twardością
sprawa wygląda?Bez zmian.
-
Zależało mi właśnie bardziej na twardości a wysokość serii może zostać ze względu na nasze kochane drogi ale dorzuci się stabilizator z przodu i już powinno być całkiem nieźle. Jest jeszcze czas trzeba czekać na dobrą ofertę to może i jeszcze gwint wleci
-
Zależało mi właśnie
bardziej na twardości a wysokość serii może zostać ze względu na nasze kochane drogiPo co Ci jeszcze twardziej niż w serii? Swift i tak ma wyjątkowo twardą zawiechę.
ale dorzuci się stabilizator z przodu i już powinno być całkiem nieźle.
Obecnie mam stabilizator i górną rozpórkę i dla mnie nadal mało.
-
Taa gwint
Koszt podobny jak wartość całego Swifta
Do tego raz na rok coś wartego uwagi jestTeż miałem takie ambitne plany jak kupiłem Swifta, ale realia zrobiły swoje
-
No niestety. To nie Golf czy Civic żeby był wybór spośród miliona gwintów.
-
Taa gwint
Może likaon sprzeda, chyba że już znowu pogodził się z Panem Gwintem.
-
Po Twingo to teraz ciągle mi mało jeśli chodzi o twardość ale z gwintem trochę przesadziłem Zobaczymy teraz głośno myślę.
-
BPX, seryjny Swift podpiera się lusterkami w zakrętach, nawet GTi
Tak się zachowuje MK2 na seryjnym zawiasie: https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/s720x720/226185_430752676971219_329751138_n.jpg -
Tak się zachowuje
MK2 na seryjnym zawiasie:
https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-frc3/s720x720/226185_430752676971219_329751138_n.jpgAle z rozpórkami czy bez? A zdjęcie wypas!