[moje auto] Suzuki Swift mk4 01r 1.0 3d remont
-
czemu u mnie pod maską jest takie poplątanie z pomieszanym, tych rurek to jak mrówek tam jest
-
da radę jeszcze kupić kołyskę do przewrócenia auta na bok???
-
A wiecie co?
Szwagier ostatnio wziął nówkę Corsę z salonu i zostawił Swifta 1,3 16V SOHC rocznik
2002 w rozliczeniu. I wiecie ile mu dali? 1500 złotych polskichEdit:
Aha! HB śrebnyZłodzieje
Trzeba było mi napisać to bym wziął dla siebie
85 KM to już musi ładnie lataćPewnie sprzedadzą go za jakieś 3 tysiaki, albo szef salonu weźmie dla swojej kobity albo córki na dobicie
-
da radę jeszcze
kupić kołyskę do przewrócenia auta na bok???A co mata szklana się odkleja?
-
nie trzyma sie bardzo dobrze ale chciałbym spód zrobic na lato
-
albo szef salonu weźmie dla swojej kobity albo córki na
dobicieSzef salonu na bank zabrał go dla żony. Jeździ nim do tej pory i jest bardzo zadowolona
-
Zięć pluje sobie w brodę, że go nie wziął. Pewni eby go doprowadził do super stanu i puścił do ludzi za co najmniej 4500. Jak patrzyłem na allegro to 1,0 z tego roku chodzą po 4900. Ale cóż, szwagier jest najmądrzejszy na świecie
-
Jak patrzyłem na allegro to 1,0 z tego roku chodzą po 4900. Ale
cóż, szwagier jest najmądrzejszy na świecie -
Że jak?
-
Że jak?
śmieję się z kwintesencji Twej wypowiedzi, o najmądrzejszym szwagrze
-
Aaaa! No tak, są tacy ludzie na świecie
-
Szwagra się nie wybiera
-
Zięć pluje sobie w
brodę, że go nie wziął. Pewni eby go doprowadził do super stanu i puścił do ludzi za
co najmniej 4500. Jak patrzyłem na allegro to 1,0 z tego roku chodzą po 4900. Ale
cóż, szwagier jest najmądrzejszy na świecieTo ten, co mu kolektor siły hamowania za kupę kasy chcieli wymieniać?
-
gdzie w 1.0 znajduje się termostat?? i czujnik temperatury??
-
Pod aparatem zapłonowym, idąc od węża z chłodnicy trafisz na obudowę termostatu a w niej wkręcony jest czujnik temperatury. http://swift-manual.cba.pl/epc/swift4/51.htm
Na schemacie elementy nr 13 i 18. -
ok dzięki wielkie, jeszcze tak zahaczę nawiasem nie mam ogrzewania, cały czas wieje zimne powietrze czy nagrzewnica jest zrąbana?? dodam że rok temu było wszystko ok
-
ok dzięki wielkie,
jeszcze tak zahaczę nawiasem nie mam ogrzewania, cały czas wieje zimne powietrze czy
nagrzewnica jest zrąbana?? dodam że rok temu było wszystko okJak termostat zwalony i cały czas otwarty to przy obecnej pogodzie musiałbyś przejechać za 30 km, żeby zaczął grzać
-
no właśnie zamknięty bo mi się zagotował, auto nigdzie nie pojedzie, do roztopów trzeba czekać
-
no właśnie
zamknięty bo mi się zagotował, auto nigdzie nie pojedzie, do roztopów trzeba czekaćTo jak się zagotował, to powinien grzać
Chyba, że się zapowietrzył układ, albo płynu masz mało, bo wywaliło zbiorniczkiem
-
10 km wystarczy zeby się ruszyła wskazówka