[moje auto] Suzuki Swift mk4 01r 1.0 3d remont
-
zderzak mk2 bez problemu wpiał Ci się w dokładkę górną mk4?
mam zderzak góra i dól od mk4 i nie mogę ich polączyć z swoimi mk3 . Czyżby ktoraś z nich to podróba? Kształtami są takie same , nie mogę ich po prostu do konca zapiać bo te "klipsy" wypadaja w całkiem innych miejscach
-
z tym połączeniem to nie do końca bo mam przerwę ale po nawierceniu paru otworów w tej belce ( wzmocnienie zderzaka ) jakoś wlazło ale i tak odstaje lekko ale przynajmniej tak nie razi
-
Tak to wygląda przepraszam za jakość ale aparat fotograficzny się rozładował więc musiałem telefonem
-
Jak przymocujesz tylną rejestrację?
-
nie wiem może ktoś podpowie?
-
nie wiem może ktoś
podpowie?Najsensowniej to by było wymodzić coś pomiędzy lampami
-
na tej górnej nakładce tylko co z oświetleniem tej rejestracji??
-
nikt nie wie a jak bym kupił nakładkę od starszego modelu??
-
a co sądzicie o zderzaku i o kierze kierownica chyba pasuje nie jest przybajerowana a zderzaczek ładnie mi wyszedł jak uważacie??
-
na tej górnej
nakładce tylko co z oświetleniem tej rejestracji??Tak, w mk2 jest rejestracja pomiędzy lampami, więc dokładka od mk2 by załatwiła sprawę, ale nie będzie ona pasowała pod lampy mk4, chyba, że byś zrobił cały tył mk2. Kierownica spoko, a zderzaka nie będziesz oklejał?
Na przyszłość, nie pisz po 3 posty jeden pod drugim, jest możliowść edycji posta jakbyś chciał go poprawić/coś dodać etc.
-
zderzaczka nie oklejałem gdyż iż ponieważ materiał mi się skończył a i chciałby zapytać dlaczego nie będzie pasować lampy się różnią wielkością??
-
zderzaczka nie
oklejałem gdyż iż ponieważ materiał mi się skończył a i chciałby zapytać dlaczego
nie będzie pasować lampy się różnią wielkością??Różnią się przede wszystkim kształtem. Poszukaj na forum, bo coś mi świta,że ktoś chyba kiedyś już ktoś coś kombinował ze zderzakiem mk2 przy tyle mk4.
-
nie wiem może ktoś
podpowie?daj tą tablicę na dole zderzaka pod lekkim kątem, a do jej oświetlenia wykorzystaj listwę led
-
daj tą tablicę na
dole zderzaka pod lekkim kątem, a do jej oświetlenia wykorzystaj listwę ledhahaha bardzo śmieszne zalatuje mi tu rozwiązaniem poprzedniego właściciela
-
hahaha bardzo
śmieszne zalatuje mi tu rozwiązaniem poprzedniego właścicielajak dasz pomiędzy lampami to będzie jeszcze większa wiocha
-
jak dasz pomiędzy
lampami to będzie jeszcze większa wiochaNiech kupi sobie bagażnik dachowy i do niego przymocuje. W off-roadzie tak często mają.
-
coś wymodzę
-
Niech kupi sobie
bagażnik dachowy i do niego przymocuje. W off-roadzie tak często mają.Albo taką naklejaną na zderzak jak w rajdówkach
-
no i w końcu szybki działają sytuacja była już na tyle zła że instalacja powodowała zwarcia i musiałem to wszystko wyjąć z auta. Zabrałem to wszystko do domu podłączyłem i zaczołem kombinować, zanim doszedłem do rozwiązania spaliłem 6 bezpieczników i miałem okazję pooglądać ładne iskierki no ale wszystko już działa okazało się że fabryczne oznaczenie było błędne i należało zamienić kabelki plus z minusem i minus z plusem i jest git .
Pod koniec dnia był pierwszy rozruch ujechanie paru metrów nie obyło się bez małych pisków i zgrzytów ale potem było już z górki, za to nawalił po raz kolejny klakson wystarczyło pokręcić parę razy kierą i coś się tam rozleciało i przestało trąbić a już tak się cieszyłem
-
odkręciłem kierownicę i zastałem niemiły widok
proszę o pomoc już nie mogę nie mam pomysłów za jakiekolwiek propozycje będę niezmiernie wdzięczny