[moje auto] Suzuki Swift mk4 01r 1.0 3d remont
-
Z WRC na szybie nie masz nawet szans zbliżyć się do 3000 PLN
-
A wiecie co? Szwagier ostatnio wziął nówkę Corsę z salonu i zostawił Swifta 1,3 16V SOHC rocznik 2002 w rozliczeniu. I wiecie ile mu dali? 1500 złotych polskich
Edit:
Aha! HB śrebny
-
Już bez przesady z
tymi 2k jak auto nie ma dziur w podłodze i w miarę zdrowe słynne mocowania... Myślę,
że 3k(a może i 3,5k) za ładny egzemplarz to normalna cena. Wyżej to już przesada.rynek weryfikuje wszystko ... ja za swojego dostał bym może 2,5k przed remontem silnika ... chociaż obecnie za podobną wersję rocznikową + wyposażenie i takie tam liczą sobie 3900 ... ale tego im nikt nie da.
-
Z WRC na szybie nie
masz nawet szans zbliżyć się do 3000 PLNmi 3000zł dawali jeszcze przed modzeniem
-
mi 3000zł dawali
jeszcze przed modzeniemto chyba mocni desperaci
-
nie, chandlarze
-
nie, chandlarze
A co to za (c)handlarzyny były?
-
A co to za
(c)handlarzyny były?c:\handlarze\suzuki_swift\300zł\Lódź\giełda
-
c:\handlarze\suzuki_swift\300zł\Lódź\giełda
Coś wrzuciłeś tylko nie wiem z czym to jeść?
-
czemu u mnie pod maską jest takie poplątanie z pomieszanym, tych rurek to jak mrówek tam jest
-
da radę jeszcze kupić kołyskę do przewrócenia auta na bok???
-
A wiecie co?
Szwagier ostatnio wziął nówkę Corsę z salonu i zostawił Swifta 1,3 16V SOHC rocznik
2002 w rozliczeniu. I wiecie ile mu dali? 1500 złotych polskichEdit:
Aha! HB śrebnyZłodzieje
Trzeba było mi napisać to bym wziął dla siebie
85 KM to już musi ładnie lataćPewnie sprzedadzą go za jakieś 3 tysiaki, albo szef salonu weźmie dla swojej kobity albo córki na dobicie
-
da radę jeszcze
kupić kołyskę do przewrócenia auta na bok???A co mata szklana się odkleja?
-
nie trzyma sie bardzo dobrze ale chciałbym spód zrobic na lato
-
albo szef salonu weźmie dla swojej kobity albo córki na
dobicieSzef salonu na bank zabrał go dla żony. Jeździ nim do tej pory i jest bardzo zadowolona
-
Zięć pluje sobie w brodę, że go nie wziął. Pewni eby go doprowadził do super stanu i puścił do ludzi za co najmniej 4500. Jak patrzyłem na allegro to 1,0 z tego roku chodzą po 4900. Ale cóż, szwagier jest najmądrzejszy na świecie
-
Jak patrzyłem na allegro to 1,0 z tego roku chodzą po 4900. Ale
cóż, szwagier jest najmądrzejszy na świecie -
Że jak?
-
Że jak?
śmieję się z kwintesencji Twej wypowiedzi, o najmądrzejszym szwagrze
-
Aaaa! No tak, są tacy ludzie na świecie