[moje auto] Suzuki Swift mk4 01r 1.0 3d remont
-
jak myślisz nada
się??
Czekaj, czekaj za szybko czytalem:D spoiler jest z tworzywa sztucznego a do tego jest odpowiednia szpachla:) ja uzywalem novol bumper fix -
spoiler jest z gumy, cały zaszpachlowany tylko że ona pękła najprawdopodobniej poprzedni właściciel nie dobrał odpowiednio
-
eh prace jak na razie się nie posuwają, trzeba czekać do wakacji bo jest dużo nauki
-
oglądałem sobie filmiki na yt aż tu nagle
http://www.youtube.com/watch?v=TRrMc8fNigI&list=PLC3AE010079DAA099&index=3
dobrze że swojego od czegoś takiego uchroniłem -
A to ten porąbany Fin co się bawi na złomowisku
Filmików ma moc, wszystkie auta rozbija przed ostatecznym zgnieceniem
-
Sam bym się tak bawił
-
Sam bym się tak
bawiłTo jak z morderstwem (podobno) - wyrzuty sumienia są tylko po pierwszym razie
Chciałbym mieć takie złomowisko - zawsze coś da się zamontować do swojego, ludzie czasem ładne auta oddają na złom
-
ooo mam jeszcze jedną nowinkę mianowicie za szybą znalazłem karteczkę z chęcią kupna mojego świstaka
-
ooo mam jeszcze
jedną nowinkę mianowicie za szybą znalazłem karteczkę z chęcią kupna mojego świstakaIle razy ja już taką dostałem to lepiej nie mówić...
Dwa razy była pisana odręcznie, więc na pewno nie był to żaden skup aut. -
Ile razy ja już
taką dostałem to lepiej nie mówić...
Dwa razy była
pisana odręcznie, więc na pewno nie był to żaden skup aut.No no, niemiec płakał jak sprzedawał
-
ooo mam jeszcze
jedną nowinkę mianowicie za szybą znalazłem karteczkę z chęcią kupna mojego świstakaTaa, za 700 zł
-
spoiler jest z
gumy, cały zaszpachlowany tylko że ona pękła najprawdopodobniej poprzedni właściciel
nie dobrał odpowiednio
hmmm, to ja bym probowal ta bumper fix -
dobra prace ruszyły oczywiście świstak pokazał mi kolejną niemiłą niespodziankę czyli dziury dziury i jeszcze raz dziury. Zacząłem się zastanawiać nad dodaniem turbinki tylko nie wiem czy wtedy jak będę miał 1.3 gti czy do mojego 1.0 wiecie taki 1.0 niepozorny a jak zawija
-
Ogarnij w 100% bude a pozniej zacznij myslec o turbince
-
Ogarnij w 100% bude
a pozniej zacznij myslec o turbincewiem wiem ale pomarzyć dobra żecz
-
jutro zapodam zdjęcia z tego co zrobiłem
-
Były Geo Metro (amerykański klon Swifta) z silnikiem 1.0 Turbo
-
Były Geo Metro
(amerykański klon Swifta) z silnikiem 1.0 TurboI fabrycznie wypluwało to 75 KM!
-
I dostawało baty sromotne od GTi..., jeździło takie albo jeździ w kjsach i niestety, 1.0 turbo x 1.7 czyli klasa Kl. IV: 1600 do 2000 cm3, startujesz z Astrami gsi itd.
-
I dostawało baty
sromotne od GTi..., jeździło takie albo jeździ w kjsach i niestety, 1.0 turbo x 1.7
czyli klasa Kl. IV: 1600 do 2000 cm3, startujesz z Astrami gsi itd.A po co mi takie coś na KJS'y? Właśnie lepiej pozawstydzać jakichś chojraków na mieście...