[moje auto] Suzuki Swift mk4 01r 1.0 3d remont
-
nawet fajnie
wyglada w tej folii mam nadzieje ze podociagasz ja an rantach zeby to nie
wygladalo jakos paskudniebędzie problem ale trzeba a w sytuacji kryzysowej to na kropelke, już jeden kawałek tak podlkejałem i do tej pory trzyma
-
zapomniałem a jak maska jak oceniacie??
-
Jak na razie, mi to wszystko kompletnie nie leży. Czekam na efekt końcowy.
-
Jak dla mnie nabiera to sensownych kształtów, tylko posadzić go ciut niżej no i aż się prosi a jakiegoś alusa. Swoją drogą zajmij się kielichami bo widze na nich już powierzchowną rdze, jak pójdzie dalej to może nie być wesoło.
-
Ode mnie respect że ogarniasz to na parkingu. Fura porządnie zakonserwowana, jak będzie cały w folii i złożony do kupy efekt będzie zajebisty. Oczywiście tylko wtedy jak wpadnie tam odpowiednio ładne koło i gleba. Przy tej dokładce musisz coś pokombinować psuje cały efekt. Wklej w tą szparę cienki pasek folii albo zamaluj to pędzelkiem na czarno w środku już będzie inaczej. Pomysł z maską dawno mi się podobał ale nie chciałem robić na siłę jdm-style. Wygląda super, ale popraw te białe cienie.
-
Elegancko to będzie wyglądać, ale ten zderzak to obowiązkowo do poprawki
-
dzieki zderzaczek będzie poprawiany o to nie ma co się martwić, maskę poprawiałem tylko mi się skończyła taśma maskująca i te 5 promieni wyszło z prześwitami ale już zakupiłem i poprawię
-
dziś z ciekawości zmierzyłem wysokość swojego zawieszenia i wyszło dość grubo
przód od kierowcy 3,75cm prawy 3,70cm
tył lewy 3,95cm prawy 3,85
tył to aż 10mm różnicy -
dziś założyłem sobie elektryczne szyby bo znaleźć korbkę to cud
-
tył to aż 10mm
różnicyTeż tyle mam (a może nawet i 15 mm), ale jak patrzę z tyłu (nie ważne czy z bliska czy z daleka) to tego nie widać.
-
tylna klapa zaklejona carbonem wyszło fatalnie, po deszczu zrobiły się jakieś
namacalne kreski chyba będę myślał nad lakierowaniem budy na przyszły rok
bo po zimie będę miał bat mobil -
mam pytanie czy da się jakoś ze starych pomarańczowych kierunków zrobić białe bo nigdzie nie mogę znaleźć takich
-
mozna smiało kupić
-
tylko gdzie
-
-
nie nie to mam mi chodzi o kierunki boczne ale dziex za miłe chęci
-
bocznych to juz nie znajdziesz w PL, proponuje dopasować z renault clio/19
-
znalazłem coś takiego ale jest bardzo drogie jak na taką pierdółkę
http://allegro.pl/kierunkowskaz-bok-nowe-suzuki-swift-baleno-w-wa-i3439937860.html -
no to jak widać w sprzedaży jeszcze są
Adamo dopasowywał z renault.
-
znalazłem coś
takiego ale jest bardzo drogie jak na taką pierdółkę
http://allegro.pl/kierunkowskaz-bok-nowe-suzuki-swift-baleno-w-wa-i3439937860.htmlTeż tyle rok temu dałem, u mnie w temacie możesz zobaczyć jak na aucie leżą