[moje auto] Suzuki Swift mk4 01r 1.0 3d remont
-
to wiocha ten zderzak. w mk2 nie ma mocowania na tablicę w zderzaku i ktoś na chama wkrecił w niego to mocowanie.
-
Dałbyś radę wrzucać
te foty normalnie?czyli jak??
wiem zdj są trochę ciemne za co przepraszam, a linkuje zlośnik ja tylko klikam wstaw i juz -
to wiocha ten
zderzak. w mk2 nie ma mocowania na tablicę w zderzaku i ktoś na chama wkrecił w
niego to mocowanie.no trochę lipnie to wygląda, muszę zaczekać aż rodzice wrócą z wakacji i pogadam z nimi o wymianie tych zderzaków. Najpierw tata kupił mi złoma a potem skąpi na części
-
czyli jak??
Tak, żeby się od razu otwierały, a nie trzeba otwierać je na milionach kart...
wiem zdj są trochę
ciemne za co przepraszam, a linkuje zlośnik ja tylko klikam wstaw i juzNie czepiam się jakości. Wrzucaj je po prostu z jakiejś strony (może być nawet Złośnikowy dział Załączników).
-
maska suzi przyszlifowana i naniesiono na nią podkład jutro prawdopodobnie będzie rising sun pod machą
-
maska suzi
przyszlifowana i naniesiono na nią podkład jutro prawdopodobnie będzie rising sun
pod machąCiekawe, czekamy na zdjęcia
-
no jeszcze nie ma rising sun ale jutro juz na pewno będzie .
Jak narazie foty z tego co jest -
Jak narazie foty z
tego co jestNo i znowu trzeba na kartach...
-
No i znowu trzeba
na kartach...no sry ogarne jakąś strone do wrzucania jpg później a teraz co myślicie o tym czymś??
-
no sry ogarne jakąś
strone do wrzucania jpg później a teraz co myślicie o tym czymś??Jak dla mnie fajnie, a tak jak już pisałem nie musisz szukać żadnej strony tylko wrzucaj foty przez "Załączniki".
-
Jak dla mnie
fajnie, a tak jak już pisałem nie musisz szukać żadnej strony tylko wrzucaj foty
przez "Załączniki".no właśnie tak robie i czasem wstawia zdj normalnie a czasem linkuje nie wiem o co chodzi
-
no właśnie tak
robie i czasem wstawia zdj normalnie a czasem linkuje nie wiem o co chodziJa mówię o "Załącznikach" w dziale YPS...
-
-
Może być??
Dwa pierwsze ok, a trzecie powinno być tak:
-
Naprawdę chciałbym mieć w życiu takie problemy jak Ty.
-
Naprawdę chciałbym
mieć w życiu takie problemy jak Ty.A Ty się czego znowu czepiasz?
Nie chce mi się otwierać każdego zdjęcia po kolei, skoro mogę je obejrzeć wszystkie na raz, a osobiście lubię przeglądać fotki z czyjejś "dłubaniny".
-
ech tak łatwo nie będzie dzisiaj przyszlifowałem powierzchnie papierem wodnym i odtłuściłem
ukazała mi się goła blacha psiknołem czerwonym ale było widać więc rozpuszczalnik i malujemy łaty podkładem i co? jakieś dziwne bąbelki powychodziły tam gdzie był podkład
niewiem co robić zeszlifuje papierem wodnym odtłuszcze i na czerwono psikne chyba będzie dobrze -
ok wszystko psiknięte na czerwono ale ramię te z łatą na 3 zdjęciu i ramie nad nim jeszcze nie, przyszlifuje je papierem ściernym i dam podkład a następnie pomaluje na czerwono we wtorek powinno być gotowe jutro sklep zamknięty a musze podkład kupić poniedziałek podkład a wtorek czerwona farba
-
a jak bym opalarką podgrzał to szybciej wyschnie??
-
Niech sobie schnie, nie rób nic opalarką