[moje auto] Suzuki Swift mk4 01r 1.0 3d remont
-
Po pierwsze w ogóle nie widać, że coś było malowane (może tylko na zdjęciach tak to wygląda), a po drugie mat raczej nie powinien odbijać światła, a tu ewidentnie jest odwrotnie...
-
nie nic nie odbija tylko po prostu za dużo światła i aparat nie wyrobił w realu jest ślicznie
-
Całe auto będzie oklejone "carbonem"?
-
tak
-
Ja to bym u siebie widział maskę w takim carbonie.
-
Jakie to będą koszty? Chodzi mi o oklejenie całego nadwozia?
-
carbon na cały samochód to ok 600zł robocizna 2000zł
-
carbon na cały
samochód to ok 600zł robocizna 2000złA sama maska?
-
na aledrogo kupisz carbon za 300zł i sobie obkleisz tylko tżeba wymierzyć
-
Mam pytanie jak zdjąć tylną klapę, wiem że trzeba ją odkręcić ale mi bardziej chodzi o te kabelki no i rurke z płynem jakimś gdzie ma wejście na górze klapy
-
Pracowałem swojego czasu w agencji reklamowej i tez kleiliśmy samochody foliami z nadrukami.
Powiem tak, o ile zwykły nadruk bez problemu powinien nałożyć szarak bo szybkim przeszkoleniu, popróbowaniu... to z Carbonem jest trochę ciężej. Jeżeli powstanie jakiś błąd przez który będziemy musieli za pomocą nagrzewnicy rozciągać folię... faktura carbonu straci swój kształt i będzie rozciągnięta. Ważne żeby robił to ktoś ogarnięty bo szkoda psuć foli. A Maska to nie jest lusterko że można zdjąć i nakleić nową... jak tam się spierniczy, to plny lecą do kosza.
-
jak zdejmiesz tylny prawy plastik z bagaznika , znajdziesz tam kostkę gdzie odlaczysz cala instalacje od klapy. Wężyki odpinasz na łącznikach , sa chyba ze dwa
-
jak zdejmiesz tylny
prawy plastik z bagaznika , znajdziesz tam kostkę gdzie odlaczysz cala instalacje od
klapy. Wężyki odpinasz na łącznikach , sa chyba ze dwate łączniki to te plastikowe czarne kółeczka na górze klapy tak??
-
mam jeszcze pytanie, mianowicie dzisiaj przyjrzałem się zderzakom które zdjąłem i mam popękane zatrzaski na dolnych częściach zderzaka przód i tył między innymi dlatego mi zderzaki wisiały.
Tył podupadał na lewą stronę i przód tak samo, więc czy to się opłaca robić czy lepiej kupić nowe nowy tył to nie problem bo da się skołować za 50zł ale przód to tragedia 300zł -
mam jeszcze
pytanie, mianowicie dzisiaj przyjrzałem się zderzakom które zdjąłem i mam popękane
zatrzaski na dolnych częściach zderzaka przód i tył między innymi dlatego mi
zderzaki wisiały.
Tył podupadał na
lewą stronę i przód tak samo, więc czy to się opłaca robić czy lepiej kupić nowe
nowy tył to nie problem bo da się skołować za 50zł ale przód to tragedia 300złA od czego są trytki i blachowkręty
-
A od czego są
trytki i blachowkrętyja bym chciał porządnie nie na wieśniaka pseudo mechanika jak to było przedtem na drutexy poskręcane
-
foty zderzaków
-
nadaje się to do czegokolwiek??
-
http://allegro.pl/zderzak-tylny-tyl-suzuki-swift-mk2-mk3-gti-i3376378128.html
Jak myślicie będzie pasował bez tej góry?? -
foty zderzaków
Dałbyś radę wrzucać te foty normalnie?