[Moje auto] ZureX Suzuki Swift 1.0 Mk4 5d "StickerBomb"
-
Choć mam rozkminę czy alu
13 nie kupić, ale to i tak dopiero w styczniu.Dobry pomysł, bierz przykład ze mnie.
-
uwazaj tylko na
oczy , okuilary ochronne koniecznie znam takie przypadki ze drut od tej katowki wbil
sie w okono o tym pomyslalem zakladając swoje wlasne do czytania i nie jeden drut się obił, musze zainwestować w ochronne
-
Dobry pomysł, bierz
przykład ze mnie.Już w zeszłą zimę były plany, ale jak zwykle kasy brak. Teraz pracuję to będzie łatwiej.
-
uwazaj tylko na
oczy , okuilary ochronne koniecznie znam takie przypadki ze drut od tej katowki wbil
sie w okoNa co dzień chodzę w okularach, ale ochronne to dobry pomysł
-
no powiedzmy ze miałem tego dużo jeszcze z poprzedniego swifta
200zł udałem chyba xD 2-3metry kwadratowe było tego nie pamiętam już -
Skąd wziąć takie lampy przód ???
-
Skąd wziąć takie
lampy przód ???też cie witamy ...
z allegro ... poszukaj -
No właśnie szukałem i nie mogę znaleźć
-
Są tanie, można z nimi dobrze się pobawić robiąc smoked front bądź/i wstawiając soczewki.
-
Przez wakacje zawitało takie coś na drzwiach przód i tył:
-
Fajne - to jest to spienione PVC czy coś?
-
wygląda jak komorowa płyta pcv
-
obklejone folią (carbon)
-
obklejone folią
(carbon)Materiał z pilśni zdarłeś i na to okleina?
-
nie nic nie zrywałem nakleiłem jak było. bo jak mi się znudzi to mogę zerwać
-
Najbardziej podoba mi się oklejenie obudowy stacyjki. Gdzie to można dostać? Masz jakiegoś dostawcę na Allegro?
-
StickerBomb co mam na stacyjce ma z 2 lata i już nie pamiętam jaki to był sprzedawca.
na allegro masz tego od groma wzorów itp:
StickerBomb -
Podziękował
Tu fajną aukcję znalazłem klik
-
fajne to to moro jest , jak bym dalej jeździł swiftem pewnie bym sobie okleił całego
-
Dziś wskoczyły opony zimowe, oraz od pewnego czasu Kierownica z GS(mk3) na okres zimowy.Mała kierownica wskoczy na wiosnę
od razu powiem ze nie pasuje do mk4 bez przeróbek ;/
Trzeba tylną okrągłą blaszkę przełożyć z kierownicy oryginalnej z mk4 co nie jest takie proste dużo rzeźby,
bo ta co jest w kierownicy z GS (mk3) jest za mała i nie łapie jej ten dzyndzel co prowadzi prąd do klaksonu.
Dziś również byłem na przeglądzie przeszedł wzorowo
Diagnosta bardzo chwalił autko pod względem technicznym no i też estetycznym