[Moje auto] Transformers - Suzuki Swift 1.3 r.2000
-
Ech, wspomnień czar
Mając takie fajne Subaru chyba nie tęsknisz za Swiftem?
-
Jak się trzyma
takie łatanie?
Bo mnie się progów
wycinać nie chce, może taką matę bym sobie strzelił?
trochę późno ale w większości zaglądam tu z komórki, więc cięzko mi tu wszystko dojrzeć co do łatania, to nic nie pęka i nic nie rdzewieje a to już....prawie dwa lata bez kilku miesięcy -
trochę późno ale w
większości zaglądam tu z komórki, więc cięzko mi tu wszystko dojrzeć
co do łatania, to nic nie pęka i nic nie rdzewieje a to już....prawie dwa lata bez
kilku miesięcyMuszę się z tą matą i żywicą pobawić - to się kupuje w jakichś zestawach?
-
Mając takie fajne
Subaru chyba nie tęsknisz za Swiftem?Niby nie ale fajne autko było
-
Niby nie ale fajne
autko byłoBo Swifty to dobre auta som
-
No ba!
-
Muszę się z tą matą
i żywicą pobawić - to się kupuje w jakichś zestawach?ja kupowałem w Castoramie, żywica jest w puszkach litrowych+utwardzacz, mata chyba 1m2
-
ja kupowałem w
Castoramie, żywica jest w puszkach litrowych+utwardzacz, mata chyba 1m2Fajnie, że można kupić w marketach budowlanych, a nie tylko w lakierniczych sklepach
Dałbyś w wątku z fotkami, albo w swoim jakieś aktualne zdjęcia Bumblebee - jakąś sesyjkę mu zrób wiosenną nad jakąś wodą
-
15 wsadzisz
aczkolwiek należy zwrócić uwagę na dane techniczne samej felgi:
Rozstaw śrub to
wiadomo 4x114.3,
szerokość-15 cali
często gęsto robią 6,5 bądź 7 cali,
ważny jest otwór
centrujący aby był równy bądź więcej niż 60.1 mm,
no i równie istotne
odsadzenie, ori felgi stalowe chyba miały 38, ale można spokojnie zapodać 35.
Ważne są też opony,
często widywałem albo 195/50 lub 195/45, na felgach które mi leżą 15 szerokości 7
cali wsadzone są znowu opony 175/50, też ciekawie wygląda.
Jeżeli coś
pogmatwałem to poprawcie, sam nie do końca spamiętam wszystkonie pamiętam rozmiarów swoich 15' ale mi to tam obcierały a na dolkach z obciazeniach to i tył przycierał, spalanie max wzrasta o 0,5l w porównaniu do 13'
-
nie pamiętam
rozmiarów swoich 15' ale mi to tam obcierały a na dolkach z obciazeniach to i tył
przycierał, spalanie max wzrasta o 0,5l w porównaniu do 13'Czym teraz jeździsz? Plastekk Tuning Center zapewnia auto zastępcze?
-
Czym teraz
jeździsz? Plastekk Tuning Center zapewnia auto zastępcze?tak, ale na stanie miał tylko końcówkę, opel vectra 2006 210kM, jakoś przeżyje
-
A no to SirBufor też z Łodzi co za miasto jak ci kosy ktoś nie sprzeda to ci samochód zniszczą, okradną No skrzynki z narzędziami chodliwe są, w końcu narzędzia nie są tanie a zawsze się przydadzą dlatego na wierzchu lepiej nie zostawiać. Mojemu ojcu ze 3 skrzynki już ukradli, jedną na służewcu pod wyścigami kulturalnie otworzyli sobie transportera t3 wzięli skrzynkę i torbę z zakupami spożywczymi A resztę we Włoszech cyganie kradną, tylko się odwrócisz. Ogólnie bilans strat jest całkiem niezły 3 skrzynki, 3 radia, 3 szyby i samochód
Ze 2 miesiące temu też mi się do swifta dobierali, a oprócz radia bez panelu oczywiście i rozpórki przedniej i jakiegoś złomu w postaci kolektora wydechowego nic nie leżało, chyba że pojeździć chcieli
-
Ze 2 miesiące temu
też mi się do swifta dobierali, a oprócz radia bez panelu oczywiście i rozpórki
przedniej i jakiegoś złomu w postaci kolektora wydechowego nic nie leżało, chyba że
pojeździć chcieliRozpórkę zawsze można za 100 zł sprzedać - trochę taniego winiacza za to kupi
-
Ale to jakieś 2 w miarę młode chłopaki podobno były to nie wiem czy na wino
-
Ale to jakieś 2 w
miarę młode chłopaki podobno były to nie wiem czy na winoDobra to ja byłem z Ravem, on chciał kolektor, a ja rozpórkę
-
Nie kłam ty nie jesteś młody!
-
A no to SirBufor
też z Łodzi co za miasto jak ci kosy ktoś nie sprzeda to ci samochód zniszczą,
okradnąMieszkam w tym samym mieście i nic mi nigdy nie ukradli...ale za to chłopak któremu sprzedali kosę to był chłopak przyjaciółki mojej dziewczyny... i co ważniejsze zrobił to je4%#y arabus..
-
Kurcze tak patrze i coś mi się nie zgadza nie w tym wątku ten wywód o Łodzi miał być tylko w [moje auto] Suzuki Swift mk4 01r 1.0 3d remont
-
Nie kłam ty nie
jesteś młody!Ale czuję się jakbym był (przynajmniej psychicznie) - a to tuba do bagarka, a to rozpórka, a dzieci rosną
-
No i prawidłowo