[moje auto] Suzuki Swift GL 1.0 mk5 - yellow suzzzi
-
słupeczki to już miziaj błyszczącym, chyba lepiej wyglądają niż matowe, felgi boomba
-
Taki jest plan dół w macie ze względu na zderzaki a góra w połysku żeby się ładnie z szybkami komponowało.
-
o, szprytnie, ze smakiem będzie
-
Myślałem ze taka 13 przy twoim zawiasie nie da żadnego efektu, gruuuubo się myliłem. Powstało spoko miejskie wozidełko Plan na oklejenie słupków też mistrz.
-
Ładnie wyszło
-
To kiedy gleba?
-
W sumie, takie -4 cm można zasadzić, tylko po co jak już spoko wygląda
-
Cały czas to rozważam ale moje wysłużone amortyzatory na pewno długo nie pociągną na krótszych sprężynkach a inwestowanie w komplet nowych amortyzatorów i sprężyn tylko po to, żeby obniżyć auto o kilka centymetrów w samochodzie, który za kilka lat skończy na złomowisku jest troszkę bez sensu... aczkolwiek nie wykluczam tego
-
Ja wiadomo - zachecam
-
Cały czas to
rozważam ale moje wysłużone amortyzatory na pewno długo nie pociągną na krótszych
sprężynkach a inwestowanie w komplet nowych amortyzatorów i sprężyn tylko po to,
żeby obniżyć auto o kilka centymetrów w samochodzie, który za kilka lat skończy na
złomowisku jest troszkę bez sensu... aczkolwiek nie wykluczam tegoAle jakie to będzie fajne kilka lat
-
Ale jakie to będzie
fajne kilka latJak się kocha swoje auto to się wkłada!
To tak jak z dziewczyną -
Jak się kocha swoje
auto to się wkłada!
To tak jak z
dziewczynąHahah Cóż niektórzy powiedzieliby odwrotnie
Po co pakować pieniądze w coś co nie wiadomo nawet czy cie lubi
-
Po co pakować
pieniądze w coś co nie wiadomo nawet czy cie lubiJakby nie lubiło to by się psuło, nie jeździło i strzelało fochy... Czytaj Twój Swift!
-
Ahahahahah widzę, że tryskasz humorem jak złotym deszczem
-
Ahahahahah widzę,
że tryskasz humorem jak złotym deszczemZłoty deszcz? Czy mam się tu dopatrywać drugiego dna?
-
Jak się kocha swoje
auto to się wkłada!
To tak jak z
dziewczynąDokładnie
-
Jako, że dziś moje konto punktowe dobiło do 14 pkt i szybko się nie zmniejszy uznałem, że chyba czas zainwestować w CB radio. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenie w tym temacie, może polecić jakieś zestawy bo ja nie mam szczerze mówiąc zielonego pojęcia w tym temacie.
-
Jako, że dziś moje
konto punktowe dobiło do 14 pkt i szybko się nie zmniejszy uznałem, że chyba czas
zainwestować w CB radio.Swiftem tyle nałapałeś?
-
Nawet litrem to żaden problem
Ja mam chyba 4pkt za jazdę na zakazie, póki co tylko to w mojej rocznej karierze kierowcy -
Nawet litrem to
żaden problem
Ja mam chyba 4pkt
za jazdę na zakazie, póki co tylko to w mojej rocznej karierze kierowcya ja 1 lub 2 pkt za brak pasów w 1,5 rocznej karierze : D
Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenie w tym temacie, może polecić
jakieś zestawy bo ja nie mam szczerze mówiąc zielonego pojęcia w tym temacie.Chyba najlepiej podjechać do jakiejś budy z napisem CB, tam kupic i na miejscu je ustawią, z doświadczenia mogę tylko dodać, że warto kupić naklejkę/podkładkę pod antenę cb radia bo bardzo latwo sobie dach np piaskiem porysować