[moje auto] Suzuki Swift GL 1.0 mk5 - yellow suzzzi
-
Twierdzi, że go zrobi na cacy i pogoni. Ludzie ze wschodu jakoś więcej wiary mają albo potrzebę mniejszych zarobków, bo jak Panowie z Warszawy przyjechali to tylko pokręcili głową, że to tylko na części i złom się nadaje i odjechali.
-
To czekać tylko jak się pojawi na jakimś serwisie ogłoszenie
swoją drogą ciekaw jestem ile takich samochodów jeździ po drogach..
-
Twierdzi, że go
zrobi na cacy i pogoni. Ludzie ze wschodu jakoś więcej wiary mają albo potrzebę
mniejszych zarobków, bo jak Panowie z Warszawy przyjechali to tylko pokręcili głową,
że to tylko na części i złom się nadaje i odjechali.Ostro się targowali?
Taki charakterystyczny kolor, znajdziemy go na portalach ogłoszeniowych i sprawdzimy jak zrobiony
-
Eh a już się napaliłem na graty
Zje***eś
-
Ostro się
targowali?
Taki
charakterystyczny kolor, znajdziemy go na portalach ogłoszeniowych i sprawdzimy jak
zrobionyTroche tam targowania było możę jak ja bym przycisnął to bym stówe ugrał ale i tak jestem zadowolny że zniknął ten swift z mojego garażu i nawet za uczciwe pieniądze bo już nie mogłem na niego patrzeć/
A co do serwisów ogłodzeniowych to zacząłem sie zastanawiać czy on go na export na ukraine nie robi czasem bo nie widze jak mu sie mogło opłacać specjalnie z Sanoka 360 km po to auto przyjechać.
-
Troche tam
targowania było możę jak ja bym przycisnął to bym stówe ugrał ale i tak jestem
zadowolny że zniknął ten swift z mojego garażu i nawet za uczciwe pieniądze bo już
nie mogłem na niego patrzeć/
A co do serwisów
ogłodzeniowych to zacząłem sie zastanawiać czy on go na export na ukraine nie robi
czasem bo nie widze jak mu sie mogło opłacać specjalnie z Sanoka 360 km po to auto
przyjechać.Może go do jakiegoś Kazachstanu szykuje, tak jak kolega Dieludolfs Tico sprzedał
-
No i sprzedałem
Suzuka Pojechał właśnie do Sanoka.Hehe to taka wymiana, bo mój we wtorek stamtąd wrócił... Równowaga musi być.
-
Hehe to taka
wymiana, bo mój we wtorek stamtąd wrócił... Równowaga musi być.Jak gdzieś zobaczę na drodze to dam znać
-
Moja tymczasowa maszyna:
Swift mk4 1.3 8v GLS 1998 r. sprowadzony ze Szwajcarii w 2001 r.
-
No i git.
Szukaj chociaż jeszcze na trochę następnego Swifta... Najlepiej tego Mk V 1.3 16V. To prawie jak GTi. -
No i git.
Szukaj chociaż
jeszcze na trochę następnego Swifta... Najlepiej tego Mk V 1.3 16V. To prawie
jak GTi.Nie no dla siebie to już coś większego i bardziej uniwersalnego szukam. Tak żeby można tym było pojechać gdzieś dalej na wakacje. A Swifta nie bedę brał bo w sumie po co mi dwa Swifty
-
Nie no dla siebie
to już coś większego i bardziej uniwersalnego szukam. Tak żeby można tym było
pojechać gdzieś dalej na wakacje. A Swifta nie bedę brał bo w sumie po co mi dwa
Swiftyplastek miewał po cztery i to pytanie mu na myśl nie przychodziło
-
plastek miewał po
cztery i to pytanie mu na myśl nie przychodziłoDokładnie - od przybytku swiftów głowa nie boli
-
Dokładnie - od
przybytku swiftów głowa nie boliZa to od braku tak!
-
Za to od braku tak!
eeee tam co Ty gadasz, da się żyć
-
eeee tam co Ty
gadasz, da się żyćDa się da
A Swift swiftowi nie równy, wczoraj "mojego" trochę przegoniłem po Krakowskiej to dzisiaj ledwo do roboty dojechałem bo mi wyciekł cały płyn chłodniczy Moja litróweczkę targałem równo do odciny i nic nigdy nie wyciekało. A tu 1.3 troche ponad 5 krpm i takie rzeczy.
-
Da się da
A Swift swiftowi
nie równy, wczoraj "mojego" trochę przegoniłem po Krakowskiej to dzisiaj ledwo do
roboty dojechałem bo mi wyciekł cały płyn chłodniczy Moja litróweczkę targałem
równo do odciny i nic nigdy nie wyciekało. A tu 1.3 troche ponad 5 krpm i takie
rzeczy.Może po prostu któryś wąż pękł i się przez niego leje? Czy obstawiasz coś poważniejszego?
-
Może po prostu
któryś wąż pękł i się przez niego leje? Czy obstawiasz coś poważniejszego?Nie wiem narazie zalałem chłodnicę i zbiorniczek i monitoruję sytuację nie przekraczając 2 krpm. Mam nadzieje, że to jakiś wężyk albo w ogóle coś sprawiło że w układzie chłodzenia wytworzyło się zbyt duże podciśnienie i płyn wyciekł jakimiś mały nieszczelnościami a teraz będzie już dobrze (marzenia).
To już nie chodzi tylko o Swifta tylko o moją przyszłość... (to samochód mojej kobiety).
-
Nie wiem narazie
zalałem chłodnicę i zbiorniczek i monitoruję sytuację nie przekraczając 2 krpm. Mam
nadzieje, że to jakiś wężyk albo w ogóle coś sprawiło że w układzie chłodzenia
wytworzyło się zbyt duże podciśnienie i płyn wyciekł jakimiś mały nieszczelnościami
a teraz będzie już dobrze (marzenia).
To już nie chodzi
tylko o Swifta tylko o moją przyszłość... (to samochód mojej kobiety).Hahahahah znam ten ból. Moja co prawda nie ma swojego auta, ale często bierze auto mamy i oczywiście zawsze jest "ty jedź" no i ostatnio podczas jednej podróży padł alternator...tak jak wtedy to się nie stresowałem nawet jak mama w podstawówce wracała z wywiadówki na szczęście moja teściowa przyjeła to ze spokojem i powiedziała, że luz to pewnie ze starości
-
Prawie jak alka (ten sam kolor i podobnie skończył):