Suzuk Swift GTi 1991r. by SirBufor
-
eee fajny jak bym miał swifta to by juz do mnie jechał
-
eee fajny jak bym
miał swifta to by juz do mnie jechałBrakuje przedniej owiewki, silniczek trochę głośno chodził no i tyle, z tego co pamiętam to nie przeciekał raczej. No ale nie było mi dane sprawdzić go w Swifcie Ale zawsze można go przyjąć na przyszłość Btw. pojawił się silniczek sprawny do tego szyberka akurat na allegro
-
kurdę identyczny jak mój tylko zamiast korby silniczek
-
Nom wiec po trudnych bojach z dojściem co się dzieje okazało się pęknięte mocowanie wahacza czyli samochód jest 3-śladowy. Po oględzinach poprzedniego "spawania" dziwie się ze stało się to tak późno. Wydatek notabene przeszło 2 tyś. ze zrobieniem obu nowych mocowań wahacza oraz tylnych nadkoli. Do tego wymiana 4 amortyzatorów, przegubów i tak mogę wyliczać zamkniemy się ze wszystkim czego nie wymieniłem w 5 tysiącach. I teraz zastanawiam się dlaczego go ratuję... Czekamy na przelew i do roboty.
-
Bo tak to jest z GTi Ja już nasty tysiąc pakuję, a MKV np n-ty licząc w dziesiątkach
-
nie było innej możliwości, to było pewne na milion, zrób zdjecie jak to wygląda
-
Nom wiec po
trudnych bojach z dojściem co się dzieje okazało się pęknięte mocowanie wahacza
czyli samochód jest 3-śladowy. Po oględzinach poprzedniego "spawania" dziwie się ze
stało się to tak późno. Wydatek notabene przeszło 2 tyś. ze zrobieniem obu nowych
mocowań wahacza oraz tylnych nadkoli. Do tego wymiana 4 amortyzatorów, przegubów i
tak mogę wyliczać zamkniemy się ze wszystkim czego nie wymieniłem w 5 tysiącach. I
teraz zastanawiam się dlaczego go ratuję... Czekamy na przelew i do roboty.Odszkodowanie dostaniesz od zarządcy drogi?
-
Chyba musiał bym się jeszcze raz urodzić i to w innym kraju żeby na jakiekolwiek odszkodowanie liczyć.
Oto lista rzeczy które będą mnie czekały przez najbliższe 2 miesiące:
Mocowanie wahacza
Przeguby
Prostowanie dachu
Szyberdach
Uszczelki (silnik, szyba)
Filtr powietrza
Końcówki drążków
Amortyzatory (przód + tył)
Szyba (czołowa)
Drzwi (para z pełną elektryką szyb i lusterek)
Zderzak tył
Maska
Drobiazgi (schowek)
Wymiana opon
Podsufitka
Oleje
Rozrząd -
Czyli 3/4 swifta, standard
-
A co z dachem? Od tej dziury się złożył?
-
a myślisz że szyba, drzwi itp też od dziury?... Byłem na juwanaliach w łodzi i tam zmasakrowano mi auto
-
a myślisz że szyba,
drzwi itp też od dziury?... Byłem na juwanaliach w łodzi i tam zmasakrowano mi autoA tego nie wiedziałem...
Te juwenalia to teraz naprawdę spęd hołoty - jak nożem ktoś nie dostanie, to komuś auto zniszczą
Masz pecha ostatnio z tym autem
Daj jakieś zdjęcia
-
Jak ochłonę to porobię. [BIP] drzwi powginali, dach, lusterka wyrwali, zderzak połamali, antene wyrwali, i szyby wybili.
-
Teraz to chyba tylko z shotgunem chodzić i strzelać... tak żeby mieć pewność że już nie wstanie... ehh... zal
-
Szkoda słów na te pieprzone bydło.
-
Co za [BIP] hołota, bym dorwał to bym pozabijał (powoli oczywiście żeby mieli czas jeszcze przemyśleć swoje postępowanie) a rodzicom poprawił. Co to [motyla_noga] we łbie trzeba mieć
-
SirBufor, Dżizas
Ja rozumiem zdenerwowanie ale... -
przesrana sprawa ;/ zagadaj do plastka moze ci jakos wspomoze sprzedajac taniej czesci
-
nie nie mam innego gościa od gtików. Jeszcze tańsze części i przynajmniej sprawne
Marku przepraszam ale sam rozumiesz sytuację.
-
Jeszcze tańsze części i przynajmniej sprawne