Suzuk Swift GTi 1991r. by SirBufor
-
a myślisz że szyba,
drzwi itp też od dziury?... Byłem na juwanaliach w łodzi i tam zmasakrowano mi autoA tego nie wiedziałem...
Te juwenalia to teraz naprawdę spęd hołoty - jak nożem ktoś nie dostanie, to komuś auto zniszczą
Masz pecha ostatnio z tym autem
Daj jakieś zdjęcia
-
Jak ochłonę to porobię. [BIP] drzwi powginali, dach, lusterka wyrwali, zderzak połamali, antene wyrwali, i szyby wybili.
-
Teraz to chyba tylko z shotgunem chodzić i strzelać... tak żeby mieć pewność że już nie wstanie... ehh... zal
-
Szkoda słów na te pieprzone bydło.
-
Co za [BIP] hołota, bym dorwał to bym pozabijał (powoli oczywiście żeby mieli czas jeszcze przemyśleć swoje postępowanie) a rodzicom poprawił. Co to [motyla_noga] we łbie trzeba mieć
-
SirBufor, Dżizas
Ja rozumiem zdenerwowanie ale... -
przesrana sprawa ;/ zagadaj do plastka moze ci jakos wspomoze sprzedajac taniej czesci
-
nie nie mam innego gościa od gtików. Jeszcze tańsze części i przynajmniej sprawne
Marku przepraszam ale sam rozumiesz sytuację.
-
Jeszcze tańsze części i przynajmniej sprawne
-
nie nie mam innego
gościa od gtików. Jeszcze tańsze części i przynajmniej sprawnePlastek ma niesprawne? Ja tam się nie zawiodłem ani razu
-
Jak ochłonę to
porobię. [BIP] drzwi powginali, dach, lusterka wyrwali, zderzak połamali, antene
wyrwali, i szyby wybili.To gdzie Ty żeś go postawił? Chyba gdzieś na osiedlu albo pod sceną od 5 lat regularnie rok w rok parkuje na dojeździe do działek letniskowych (jadąc od ronda solidarności Pomorską po lewej stronie - wjazd na skrzyżowaniu, z którego wjeżdża się na wiadukt) i nic nigdy mi się z autem nie stało.
-
Jak ochłonę to
porobię. [BIP] drzwi powginali, dach, lusterka wyrwali, zderzak połamali, antene
wyrwali, i szyby wybili.Tylko Twojego tak zniszczyli, czy wszystkie zaparkowane na ulicy?
-
jeszcze bete e46 i takie fajne doinwestowane W124
a postawiłem dokładnie obok ogródków działkowych
A co do Twojego śmiechu Dżizas to nie wiem czy za kompletne drzwi czyli lusterko elektryczne, elektryczny podnośnik szyby, klamka w kolorze, boczek przyciski do szyby, szyba.
150zł z wysyłką to dużo? -
jeszcze bete e46 i
takie fajne doinwestowane W124
a postawiłem
dokładnie obok ogródków działkowychNo to grubo, mój stał na trawniku przy tej asfaltowej dróżce całą noc z piątku na sobote i potem z soboty na niedziele i jeszcze prawie całą niedziele i nic mu się nie stało, ale na drugi raz zastanowię się czy tam zostawić auto w takim razie
-
nasze były nad wyraz ukryte i przyszło za to zapłacić
-
nasze były nad
wyraz ukryte i przyszło za to zapłacićPokaż jakieś foty jak to wygląda.
Prawda jest taka, że policja też powinna zwrócić uwagę na te auta, a nie oprócz tych dużych lodów stoją jeszcze poukrywani w tajniackich autach po krzakach i kij wie na co czekają... -
auto stoi w Zgierzu już porozkładane właśnie wróciłem z pracy przy nim. Zdjęć nie chcę wrzucać nie lubię rozpamiętywać i uwieczniać niemiłych momentów, będziesz chciał to obejrzysz go na żywo. Zdjecia będą po zrobieniu auta
-
Znalazłeś jakiegoś ogarniętego blacharza w zgierzu czy uderzyłeś do tego co podałem Ci kontakt?
-
Nie znalazłem gościa w łodzi na Admiralskiej znajomemu klepał polda coupe wiec jakos sie nie boję oddać mu mojego parcha ;p