[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
Czas i różne warunki pogodowe pokażą jak z wytrzymałością lakieru i wykonania będzie
Oby faktycznie lakier tak trzymał się felgi jak ceny.A z tym, żeby zacząć od środka nie pomyślałem, ale to i tak jest z tyłu - nie sądzę, żeby było widać jakąś różnicę czy coś w tym stylu,
poza tym nikt nie będzie mi zaglądał do środka felg raczejMyślę, że jOOeL miał na myśli to, iż pomalowanie felg najpierw od wewnątrz a następnie o zewnątrz dały by ładniejszy efekt końcowy strony zewnętrznej, a nie to czy ktoś będzie zaglądał do środka felgi, czy też nie
-
Mały before-after
-
jakoś mi się nie widzą te felgi, ale zakładaj, ciekawe jaki będzie efekt
P.s: te Plastkowe były fajne ale nie w złotym -
Kilka fotek, nie mam jeszcze opon, ale bez przymiarki się nie obyło
Lakier i polerka wyszły bardzo dobrze -
tylko kapsel zmień bo nie pasuje do Suzuki
Zobaczymy jak to będzie wyglądać
Na tablicy jest jedna ciekawa felga, ale minus jest taki - że jest jedna, do tego sfatygowana ... nie mniej jednak jak by dorwać komplet to -
tylko kapsel zmień
bo nie pasuje do Suzuki
Zobaczymy jak to
będzie wyglądać
Na tablicy jest
jedna ciekawa felga, ale minus jest taki - że jest jedna, do tego sfatygowana ...
nie mniej jednak jak by dorwać komplet toNakleje naklejki suzuki, powinno być ok, chyba że coś ciekawszego sie wymyśli
-
Nawet psiebiśniegi udało Ci się uchwycić!
-
Nakleje naklejki
suzuki, powinno być ok, chyba że coś ciekawszego sie wymyśliwiadomo
p.s: a ja pisałem o tej feldze jak by ją doprowadzić do ładu i dobrać 3 pozostałą: klik
-
p.s: a ja pisałem o
tej feldze jak by ją doprowadzić do ładu i dobrać 3 pozostałą:
klikMam nadzieje, że moje tak nie skończą
Felgi mają średnicę 5.5 albo 6 cala, nie sprawdzałem dokładnie, mogłyby ładnie wyglądać na takiej oponie?
http://allegro.pl/4x-205-60-r13-yokohama-advan-a048-s-nie-r888-rsr-i3997755911.html -
http://allegro.pl/opony-yokohama-a539-175-50-r13-13-i3998130301.html
tylko to będzie sensowne
-
205/60/13 to sądzę, że felga 7" to minimum. Plastek podał dobre opony w dobrym rozmiarze do Twojej felgi
-
Chciałbym, żeby były nie szerokie, a bardzo szerokie, ale właśnie z sensowną granicą, felgi mają dokładnie 6,5 cala szerokości, nie mogę dać nic szerszego niż 175?
-
Mam nadzieje, że
moje tak nie skończątylko że tamte to klasyk ... chciał bym kiedyś takie mieć
Felgi mają średnicę
5.5 albo 6 cala, nie sprawdzałem dokładnie, mogłyby ładnie wyglądać na takiej
oponie?na co Ci 205 ? Do tego w deszcze powodzenia życzę na tych oponach
Chciałbym, żeby
były nie szerokie, a bardzo szerokie, ale właśnie z sensowną granicą, felgi mają
dokładnie 6,5 cala szerokości, nie mogę dać nic szerszego niż 175?masz tabelę : klik
Tylko dalej zastanawiam się na co Ci te 205 ... max. 185/195 bo potem zero osiągów będzie i będziesz płakać
-
na co Ci 205 ? Do
tego w deszcze powodzenia życzę na tych oponachSuzuki nie wyjeżdża z garażu w brzydką pogodę
Tylko dalej
zastanawiam się na co Ci te 205 ... max. 185/195 bo potem zero osiągów będzie i
będziesz płakaćJa to właśnie liczyłem na małe koła - krótkie biegi i szerokie opony - lepsza przyczepność, żeby w miejscu się tak nie kręciły
-
Dobra guma to i 185 da rady. I myślę że więcej nie ma co zakładać na tak małe koła.
Zapomniałem dodać. Bardzo ładnie zrobione felgi
-
Suzuki nie wyjeżdża
z garażu w brzydką pogodęto kup R888 i po sprawie
Ja to właśnie
liczyłem na małe koła - krótkie biegi i szerokie opony - lepsza przyczepność, żeby w
miejscu się tak nie kręciłyto musisz zmienić przełożenie główne na krótsze, założyć szperę i R888 ... tylko do serii to chyba przesada
-
A r888 ma homologację na drogi publiczne?
-
Cytat:
Opona Toyo Proxes R888 to opona letnia typu semi-slick z homologacją drogową (norma E) przeznaczona dla amatorów mocnych wrażeń.
-
Cytat:
Opona Toyo
Proxes R888 to opona letnia typu semi-slick z homologacją drogową (norma E)
przeznaczona dla amatorów mocnych wrażeń.No to takie kupuj Rafał
-
R888 dobra opona, świetnie trzyma. Szybko się zużywa(bo świetnie trzyma).