[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
L 53 i P 45
To już lepiej nie będzie
-
Ja w moim mk3 nigdy
nie miałem wycieraczek takich jak powinny być, zazwyczaj zakładałem tak jak
napisałem i było ok, nic nigdy poza auto nie wystawałoNo to dziwne, bo u mnie przy oryginalnym rozmiarze (45 cm) wycieraczka zatrzymuje się przy samiutkiej uszczelce, więc 1 cm dłuższa wystawałaby mi poza obrys auta...
-
Ktos mi dodatkowo poprawil rysy na zderzaku, z prawej byl, puscilem skrecal w lewo i tak sie zlamal ze po moim zderzaku... A mialem klienta, koles dal gaz do dechy swoim gratem i uciekl... Z klientem jechalem inaczej bym gonil
-
Ktos mi dodatkowo
poprawil rysy na zderzaku, z prawej byl, puscilem skrecal w lewo i tak sie zlamal ze
po moim zderzaku... A mialem klienta, koles dal gaz do dechy swoim gratem i
uciekl... Z klientem jechalem inaczej bym gonilMasz numery?
-
Masz numery?
skąd... ; /
-
Pomocy!
Jakie MEGA DOBRE łozysko koła na przód, bo wymienialem nie wiem czy 20tys temu i już mi tak wyje, że jeździć się nie da, a było to najtańsze za 100zł, zamawiam z tej strony bo nie place za przesyłkę, ale odpowiedzią z nazwą firmy również będe bardzo wdzięczny:
http://www.iparts.pl/auto-czesci/lozysko...0579,page2.htmlmoże tego faga za 150zł?
http://www.iparts.pl/czesc/lozysko-kola,...-713623060.htmldalej...
Moze przy okazji by tarcze wymienić bo czuć, że nierówne itp, tylko też jakie? -
najtańsze za 100zł??? ja dałem za najtańsze 20zł
nie kupuj takich drogich, lepiej wydaj więcej na mechanika żeby je umiejętnie założył -
Adamo chwalił jakieś łożyska z allegro chyba po 40 coś. Co do tarcz to zależy jak grube jeszcze są, jak jest ich sporo to dać po prostu do przetoczenia i tyle. Tak jak pisze Pacior ja bym pomyślał jeszcze o innym mechaniku.
-
Adamo je polecał też je mam i puki co jest OK
-
Łożyska
z allegro 49zł
Adamo je polecał
też je mam i puki co jest OKtak?
Zdecydować się na nie?
Troche kasy wydałem w sumie, to jakbym 100zl zaoszczedzil na tym to byłoby miłoGłośniki sobie kupiłem na przód
Clarion 10cm, 180W, zawsze jezdzilem bez przednich glosnikow, ale te grają super, dobrze wydane 130zł w saturnie -
180W mocy maksymalnej z dwóch głośników, tak?
-
Te 180W wzięte z kosmosu
-
180W mocy
maksymalnej z dwóch głośników, tak?a nie wiem, na pudełku tyle jest napisane : D
ej ale naprawdę fajnie grają jak na takie małe coś -
Poszukaj jaką mają moc RMS
-
Clarion 10cm, 180W,
zawsze jezdzilem bez przednich glosnikow, ale te grają super, dobrze wydane 130zł w
saturnie2x30W wiem bo miałem kiedyś xxx czasu temu podobne
-
Obstawiałem 40, niewiele się pomyliłem
-
Obstawiałem 40,
niewiele się pomyliłemi tak deska zaczyna grać przy 20W RMS więc te 30 i tak za dużo
-
Jeśli masz na myśli jej hałasowanie, to zależy. Na przód mam bas ustawiony na totalne minimum, wyżej jest ustawiony tylko na sub-out. I deska nie hałasuje. Sprawdzone bez suba
-
Poszukaj jaką mają
moc RMSna odwrocie:
Nominal impedance 4omy
Music peak power 180W
Continuous power 30W
....
...
45~30.000Hz
90dB -
Jeśli masz na myśli
jej hałasowanie, to zależy. Na przód mam bas ustawiony na totalne minimum, wyżej
jest ustawiony tylko na sub-out. I deska nie hałasuje. Sprawdzone bez subaja na przodzie mam tony niskie na high i nic nie trzeszczy pod deską na max volume