[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
Zakończyłem budowę skrzyni, zostało już tylko obszycie i podłączenie głosnika - wewnątrz - do terminala i pojawił się problem, bo nie wiem jak to zrobić, mianowicie z głośnika wychodzą po dwa porty takie jak na pierwszym zdjęciu z napisem "Dual 2 Ohm 400RMS".
Jak mam to połączyć z terminalem? Z tych dwóch wyprowadzić przewody, scalić je ze sobą i podłączyć do terminala? Czy jak?
edit:
4ohmy chce -
...czyli schemat w prawym górnym rogu.
-
...czyli schemat w
prawym górnym rogu.już ogarnąłem, podłączyłem pod radio, bez wzmacniacza i już coś słychać nawet
-
Niedobrze!
Ani dla radia ani dla głośnika!
Zabijesz go przesterami w najgorszym przypadku. -
Dzisiejsza dostawa:
-
To są 13 czy 14? Mam identyczne 13 na cabrio
-
To są 13 czy 14?
Mam identyczne 13 na cabrio13 (5.5"), musze je oddać na toczenie rantów i piaskowanie, potem kładę kolor, przerabiam sensownie dekielki, zimówki i jazda
-
Jak dla mnie to do Swifta w ogóle nie pasują, ale jeśli Tobie się podoba...
Felgi dobre, ale do BMW E34. Miałem kiedyś w dzieciństwie właśnie takie BMW zabawkę z identycznymi felgami.
-
Jak dla mnie to do
Swifta w ogóle nie pasują, ale jeśli Tobie się podoba...kto bogatemu na zimę zabroni alusów ?
Felgi dobre, ale do
BMW E34. Miałem kiedyś w dzieciństwie właśnie takie BMW zabawkę z identycznymi
felgami.E34 na 13" kiedy widział
-
kto bogatemu na
zimę zabroni alusów ?No ja swifta na stalówkach już nie będę upokarzał
E34 na 13" kiedy
widziałDokładnie
Felgi są teoretycznie od Mazdy, daty jeszcze nie wyczytałem, są dość stare, ale bardzo lekkie.
To czy felgi pasują do swifta to jest tylko i wyłącznie kwestia gustu, mi się bardzo podobają i jestem pewien, że auto na nich przy odpowiednio dobranych oponach będzie świetnie wyglądać -
kto bogatemu na
zimę zabroni alusów ?Nikt!
E34 na 13" kiedy
widziałJa mówię o wzorze.
-
No ja swifta na
stalówkach już nie będę upokarzałja tam wolę na zimę stal, jak za bardzo poszaleję, to przynajmniej felga 40 zł ...
Ja mówię o wzorze.
napisałeś tak jak by E34 miało toczyć się na 13"
Może wzór by był ok, ale z rantem ... bez niego lypa panie -
No ja swifta na
stalówkach już nie będę upokarzałJa w Subaru na zimę mam stalówki i nie uważam tego za upokorzenie
. Brzydkie są i owszem ale zima też jest brzydka -
Rav, masz możliwość sprawdzić, czy podejdą do GTi te felgi?
-
no no, Rav , podjedź do mnie, też jestem ciekaw czy na 250 mm wejdą
-
Nie wiem jak z zaciskami na przód - bo mam swoje od 8V, a na tył czytałem, że 13 wchodzą bez problemu - natomiast sprawdzę u kogoś niedługo jak to jest naprawdę
likaon - mogę podjechać
-
To są 13 czy 14?
Mam identyczne 13 na cabrioMasz cabrio i nikomu nie pokazałeś zdjęć
-
Felgi mogą być - na zimę to już w ogóle
Drogo zapłaciłeś?
Jakie opony planujesz na to naciągnąć?
-
-
Zapłaciłem 350zł + przesyłka 70zł, myślę, że niedrogo biorąc pod uwagę, że niełatwo spotkać te felgi w tym rozmiarze
Oponki chciałem pomimo zimy jakieś szersze, o profilu zbliżonym do tego jaki widać na zdjęciu