[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
sam nad tym
myślałem przez chwilę, ale szkoda kroić dachNie myśl tylko montuj. Polecam
-
No i straszą, że
dach za słaby...Kto straszy?
Mój już 3 lata po montażu szyberdachu (samodzielnym) i jakoś się nie złamał
-
Kto straszy?
Mój już 3 lata po
montażu szyberdachu (samodzielnym) i jakoś się nie złamałno początkowo słyszałem takie opinie, to trzeba będzie coś kupić
A to coś, to też nie wiadomo, wybór widzę, że jest duży, ale pewnie nie każdy będzie pasował Najchętniej to z Citroena C3 : D
Podchodzą te z bmw e39 e36 itp? Ewentualnie golfów, bo też wyglądają rozsądnie -
To jak już się tak bawicie, to może warto wsadzić Uni-Ball Rear Top Mount, czyli nic innego jak górne mocowanie amorka na uniballu
-
Z BMW jak już to szyberdach odsuwany, za wielkie to do Swifta chyba będzie Mam elektryczny szyberdach z E34, jak chcesz to mogę Ci go pomierzyć, 80+przesyłka i jest Twój
-
Jak to ma byc na tor, to gumowy mlotek i walic w czolo az stracisz przytomnosc, obudzic sie i walic dalej
Swift + turbo (rozumiem, ze ~ 200KM) zeby przezyl na torze to dwie taczki kasy sa potrzebne. A i tak na czyms bardziej zakretasnym niz poznan objedzie go wolnossak 130KM z dobrym zawiasem i opona
dach i tak jest
słaby ...
gotowiec z SSRID
czy jakoś tak ? Szkoda kasy ...
trochę taniej
wychodzi, ale mało rozwojowe niestety- 3500 turbina;
- 2000 stand alone;
- 1500 wydech;
- 1000 ic +
chłodnica oleju; - 2500 tłoki (
chyba że vitara ); - 2000 korby ;
- 1500 wałki;
- 300 kółka;
itp. itd.
Nie wiem czy 20
tysi starczy ... a gdzie rozbiórka silnika i dalsze takie ...
-
Nie na żaden tor, na ulicę, do zabawy, nic więcej, żadnych rajdów itp
-
no początkowo
słyszałem takie opinie, to trzeba będzie coś kupić
A to coś, to też
nie wiadomo, wybór widzę, że jest duży, ale pewnie nie każdy będzie pasował
Najchętniej to z Citroena
C3
: DJak taki wsadzisz to się na pewno złamie
-
no i doszły
prawda że ładniutkie ?
-
Piękne!
-
nowe tarcze i dłuższe szpilki. W sumie cała konwersja doszła do skutku dziś po 3 dniach boju po 8h . Jutro tylko nowe przewody hamulcowe i podpięcie drobnostek.
-
Wydech pospawany naprawdę profesjonalnie
-
Tak robią właśnie firmy w dodatku podobno bardzo dobre w Warszawie. Nie skomentuje założenia nowych silentblokow w wahaczu prawdopodobnie nie od suzuki i bez metalowej tuleji wiec luz na nowych gumach był ogromny
-
Tak robią właśnie
firmy w dodatku podobno bardzo dobre w Warszawie. Nie skomentuje założenia nowych
silentblokow w wahaczu prawdopodobnie nie od suzuki i bez metalowej tuleji wiec
luz na nowych gumach był ogromnyNo musiało ładnie pływać
-
Suzuki odebrane, teraz pora na składanie puzli
Wszystkiemu co robię cykam zdjęcia, więc nic nie zostanie pominięte
-
Wszystkiemu co
robię cykam zdjęcia, więc nic nie zostanie pominięteflock jest fajny, ale tylko na desce, przynajmniej dla mnie
-
e tam, moim zdaniem jak iść to po całosci, szczegolnie przy brzydkich szarych plastikach
-
e tam, moim zdaniem
jak iść to po całosci, szczegolnie przy brzydkich szarych plastikachto skórą, a nie flock-iem
-
to skórą, a nie
flock-iemA ja jednak popieram pomysł rava!
-
to skórą, a nie
flock-iemskora?? zrobil bym tak samo z 2 lata temu jak zaczynalem swoj projekt, i ciesze sie ze tego nie zrobilem, dla mnie skora w swifcie to wiocha