[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
Zupełnie nie mój gust Krzemol i Dymianoo, mnóstwo jest tego typu felg do wyboru, ja chce coś innego, niepowtarzalnego.
Opcja likaona jest dość ciekawa, choć to nadal nie to co bym chciał, ewentualnie na zimę, co mogłoby być dobrym rozwiązaniem
-
Może repliki VOLK'a TE37 ?
-
Po co repliki "albo grubo, albo wcale"
-
Najpierw przewinęły
się felgi team dynamics z fajnymi oponami w nienagannej cenie, ale sprzedający chyba
nie bardzo chciał je sprzedać, bo jak twierdzy - nie ma z nim kontaktu bo zgubił
telefon i nie może znaleźć...
klikbyły klubowicz i właściciel GTi
Co do tych podrób Advan-ów to trochę osób na nich jeździ m.in. Fetor ... ale jak to się sprawdza to nie wiem ...
Ja tam bym pakował te od ITR-a ... ale to tylko moje zdanie -
już mnie napalił na
te bbs rs
w razie czego te
nie są chińskie:
http://www.felgi.pl/felga/infiny/shark-black/4x114-30/15/p%3d68Wyglądają na kruche
Poza tym w opisie stoi, że firma jest największym importerem felg we Francji - a wiadomo, że je importują od skosów
-
Fele --A tu jak
wyglądają --> feleKolega Zurex-a?
-
Kolega Zurex-a?
nie, z Będzina swift
-
Ja tam bym pakował
te od ITR-a ... ale to tylko moje zdanie
ITR
4x114,3Moje też. Ale jak już miałyby wylądować u mnie to oczywiście umalowane na czarno
-
Moje też. Ale jak
już miałyby wylądować u mnie to oczywiście umalowane na czarnoonly bronze panie choć ja tam mam białe i nie narzekam ( no może poza myciem )
-
Mam trochę czarnych elementów u siebie na aucie więc innej opcji nie widzę. Choć brąz też ok
-
likaon dobrze gada! BBS RS rządzą!
-
likaon
dobrze gada! BBS RS rządzą!do E30 lub E36 ale nie do Swifta pany ...
-
do E30 lub E36 ale
nie do Swifta pany ...A no może. Pokićkało mi się z RK'ami...
-
to do wszystkiego pasuje....
-
do E30 lub E36 ale
nie do Swifta pany ...oczywiscie ze do swifta tez, bardziej mi sie widza niz jakies advany
-
oczywiscie ze do
swifta tez, bardziej mi sie widza niz jakies advanydaj żyć
-
a kup sobie zwykłe ładne KBA 5 ramienne i też będziesz zadowolony jak mój szafirek
-
Rafał szukaj RK. Zarąbiste są normalnie!
-
Rafał szukaj RK.
Zarąbiste są normalnie!juz sobie postawnowiłem
Fakt że będę musiał płacić w $ ale przynajmniej będę miał wymarzone felgi - nowe, nie żadne repliki
-
juz sobie
postawnowiłemJakie?