[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
9833 - w dźwięku
ale co o tym świadczy, bo nadal nie rozumiem
-
ale co o tym
świadczy, bo nadal nie rozumiemzrozumiesz, jak ktoś Ci pożyczy 9833 lub 9855, ogółem 9886 niczym nie zachwyca niestety
-
Biorąc pod uwagę Twoje propozycje z Alpine to wybrałeś chyba najgorszą opcję pod względem możliwości dźwiękowych.
-
Biorąc pod uwagę
Twoje propozycje z Alpine to wybrałeś chyba najgorszą opcję pod względem możliwości
dźwiękowych.psujecie mi radość z zakupu
Najwyżej kupie nowe a to sprzedam, luzik
dodatkowo musialem poprzerabiac wszystkie tytuły tak, aby nie było polskich znaków, bo jak jest jakiś polski znak to go nie wyświetla zupelnie.
-
Najwyżej kupie nowe a to sprzedam, luzik
Powoli będziesz bardziej wytrawnym słuchaczem i będziesz wiedział dlaczego tak radzimy a nie inaczej
Więc spowiadaj się co już masz z tego planowanego grania -
Więc spowiadaj się
co już masz z tego planowanego graniaprzecież boczki jeszcze robi, więc wszystko w powijakach
-
Ale graty można zbierać
-
Ale graty można
zbieraćchcesz, mam pół podłogi gratów - zbieram
-
Oj chyba wiesz co miałem na myśli
Innymi słowy - sprzęt. -
A tak z ciekawości zapytam się was znawców co sądzicie na temat tego modelu
http://allegro.pl/radio-samochodowe-pioneer-deh-p700bt-i3573178843.html
-
A tak z ciekawości
zapytam się was znawców co sądzicie na temat tego modelu
http://allegro.pl/radio-samochodowe-pioneer-deh-p700bt-i3573178843.htmljeśli jest to następca P70BT, to po prostu radio z bajerami za rozsądną cenę.
Tego modelu akurat nie znam. -
Ale graty można
zbieraćMam sporo wydatków innych, to jest na ostatnim miejscu, w zeszlym tygodniu płaciłem za ubezpieczenie na suzuki za cały rok, komplet opon zimowych zbieznosc i wymiana opon w sumie 600zł, 2 tygodnie temu kupilem glosniki za 800zł, wczoraj radio za 500, dzisiaj dokupilem 4 metry przewodow i reszte mat, bo zabraklo na drzwi z tyłu i pasażera, teraz będę kupowal wahacze za około 350zł na przód, a w przyszlym tygodniu oddaje auto do plastka na spawanie robienie mocowań itp, wszystko kosztuje
A boczki już miałbym zrobione, ale koleś na allegro wysłał mi listewki led w kolorze białym cieplym zamiast białego zimnego, a musze je miec zanim zaleje zywicą, wiec robota stoi w miejscu
A do radyjka już się przywiązałem, tak łatwo go nie oddam
-
A sprężyny już kupiłeś?
-
A sprężyny już
kupiłeś?o dzieki, jeszcze sprezyny +500zl, ale to razem z mocowaniami
-
Odkrywam mozliwosci radia, teraz siedze w tonach niskich i sa 3 regulacje: bass -7 - +7
Q1-Q4 ( ustawienie pasma tonów niskich - o co.chodzi? Dałem na Q1, bo najladniej.gra), ostatnia opcja to częstotliwość srodkowej tonow niskich, od 60 do 200 dalem najnizej, tzn 60Hz,
Nastepnie wlaczylem pierwsza lepszą piosenke, padlo na eminem just lose it, ustawilem w miare głośno (znosnie), podczas grania cale radio przygasalo, az przy mocniejszym walnieciu.zgaslo i znowu sie włączyło, z czego to wynika? Pewnie w suzuki bedzie podobnie, wiec wole sie przygotowac -
Kupiłeś radio z padniętą końcówką mocy
-
Kupiłeś radio z
padniętą końcówką mocyraczej niemożliwe, w pionku moim było to samo, poza tym zdarzyło mi się to tylko raz, myśle, że to ma związek z prądem w samochodzie bo wszystko mi tam mruga razem z basami.
Radyjko zasila dwa jajka, które były na półce w suzuki, dwa tweetery i dwa głośniki 165mm -
raczej niemożliwe,
w pionku moim było to samo, poza tym zdarzyło mi się to tylko raz, myśle, że to ma
związek z prądem w samochodzie bo wszystko mi tam mruga razem z basami.
Radyjko zasila dwa
jajka, które były na półce w suzuki, dwa tweetery i dwa głośniki 165mmU mnie zasila taki sam zestaw (może u Ciebie są mocniejsze głośniki) i radio się nie wyłącza...
Może rozkręciłeś na cały zychel, ja tak w sumie nie próbowałem
-
Miejsca na tweetery już bliskie perfekcji, ale niestety moja praca na 95% poszła na marne, bo nie są skierowane na mnie
-
W niektórych modelach tweeterów można je w obudowie trochę przekręcać