[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
Polska Gość jest rozsądny, bo cały czas filmuje, ma dowody agresji itp. Jednak nie jest na rękę lokalnym samorządowcom i ich organom, wiadomo było, że wcześniej czy później będą starali się go "udupić".
-
Polska Gość jest
rozsądny, bo cały czas filmuje, ma dowody agresji itp. Jednak nie jest na rękę
lokalnym samorządowcom i ich organom, wiadomo było, że wcześniej czy później będą
starali się go "udupić".Nie sądze aby przegrał w tej sprawie...
-
Żebyśmy się nie zdziwili
-
Żebyśmy się nie
zdziwilijeżeli ma dowody, a chlopak jest rozsądny, ogladalem jego każdy filmik wczesniej, chociaz o tym nie slyszalem. Nienawidzę sm
-
Dzięki wielkie,
myślisz, że to coś da?Myślę, że może nie dać, bo to jest pismo do Policji, a Ciebie złapała Straż Gminna i oni działają na chyba trochę innych (gorszych!) zasadach niż Policja (która już zresztą nie zajmuje się fotoradarami).
-
Nienawidzę sm
SG i tak gorsza!
-
Myślę, że może nie
dać, bo to jest pismo do Policji, a Ciebie złapała Straż Gminna i oni działają na
chyba trochę innych (gorszych!) zasadach niż Policja (która już zresztą nie zajmuje
się fotoradarami).Dzisiaj zmienie tekst dostosowując je do sm i tak kasy nie mam, to chociaż odwlokę
-
Dzisiaj zmienie
tekst dostosowując je do sm i tak kasy nie mam, to chociaż odwlokęTo Ciebie w końcu ustrzeliła Straż Miejska czy Gminna???
-
jak nie masz aksy topoczekaj az sami przyjda zaplacisz 10zl wiecej :PP
-
To Ciebie w końcu
ustrzeliła Straż Miejska czy Gminna???gminna
Wyśle pismo, poczekam, moze kiedys bede mial za duzo to przeleje
-
Wyśle pismo,
poczekam, moze kiedys bede mial za duzo to przelejeGraj na zwłokę! Może trafisz na takich przygłupów jak ja i będzie wieczne odbijanie piłeczki...
-
Dziś udało mi się przemalować stalówki-zimówki
-
No ładna, ładna..
noga
-
No ładna, ładna..
nogaGłodnemu chleb na myśli...
-
Głodnemu chleb na
myśli...A głodny głodnemu wypomni
-
Ale co wy chcecie?
Dobre są i tyle -
Jaka opona na nich siedzi?
-
Jaka opona na nich
siedzi?Żadna, to jest goła felga przyłożona do alusa dlatego złudzenie, że jest z oponą
-
Ehhh, faktycznie, zmęczenie słaba sprawa
-
Żadna, to jest goła
felga przyłożona do alusa dlatego złudzenie, że jest z oponąDokladnie, te felgi owoc okolo 6 godzinnej pracy (szlifierka katowa, wiertarka, papier scierny, rozcienczalnik , lakier kolor + bezbarwny), wczesniej byl na nich.czarny i czerwony.lakierl.
Tak naprawde pomalowalem.je, zeby wypróbować sprezarke, kolor wyszedl.bardzo ciekawy, choć nie pasuje.do.zielonegoOpony jakie mam do tych felg to wysokiie, cienki.zimowki