[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
Ja w moim mk3 nigdy
nie miałem wycieraczek takich jak powinny być, zazwyczaj zakładałem tak jak
napisałem i było ok, nic nigdy poza auto nie wystawało w golfie
pokombinowałem troche z wymiarami bo "trójkąt" na środku szyby był mega wielki na
ori długościachnie no tak jak napisales wczesniej tylko ze na odrót bo to lewa powinna miec wyzszy zasięg niż prawa, zeby nie bylo tego efektu
-
Lewa dłuższa, prawa krótsza i nie będzie tego 'rantu', tylko, że po prawej powierzchnia niewycierana będzie większa
-
Lewa dłuższa, prawa
krótsza i nie będzie tego 'rantu', tylko, że po prawej powierzchnia niewycierana
będzie większaBy sie ktorys pochwalił ile ma cm po stronach i ma dobrze a nie ; >
-
Ja mam seryjnie, z rantem, kiedyś kombinowałem, żeby tego nie było, ale już nie pamiętam po ile cm miały wycieraczki Mi to nie przeszkadza, bo zaciek robi się jedynie podczas postoju albo bardzo powolnej jazdy Mam tak w Swiftcie i Baleno.
-
Ja mam seryjnie, z
rantem, kiedyś kombinowałem, żeby tego nie było, ale już nie pamiętam po ile cm
miały wycieraczki Mi to nie przeszkadza, bo zaciek robi się jedynie podczas
postoju albo bardzo powolnej jazdy Mam tak w Swiftcie i Baleno.ale to po cyklu ruchu wycieraczek odliczam dwie sekundy i już widze strumyk wody, który koniecznie chce spłynąć w dół i to akurat na środku szyby
-
nie no tak jak
napisales wczesniej tylko ze na odrót bo to lewa powinna miec wyzszy zasięg niż
prawa, zeby nie bylo tego efektuNie masz się już do czego przyczepić?
Lewa wycieraczka 530 mm, prawa 480 mm i po sprawie
-
Nie masz się już do
czego przyczepić?
Lewa wycieraczka
530 mm, prawa 480 mm i po sprawieprawa moja ma 450 i jest taki efekt, gdybym dał 480 to by sie tylko pogorszylo
-
prawa moja ma 450 i
jest taki efekt, gdybym dał 480 to by sie tylko pogorszyloA lewa ile ma?
-
A lewa ile ma?
L 53 i P 45
-
L 53 i P 45
To już lepiej nie będzie
-
Ja w moim mk3 nigdy
nie miałem wycieraczek takich jak powinny być, zazwyczaj zakładałem tak jak
napisałem i było ok, nic nigdy poza auto nie wystawałoNo to dziwne, bo u mnie przy oryginalnym rozmiarze (45 cm) wycieraczka zatrzymuje się przy samiutkiej uszczelce, więc 1 cm dłuższa wystawałaby mi poza obrys auta...
-
Ktos mi dodatkowo poprawil rysy na zderzaku, z prawej byl, puscilem skrecal w lewo i tak sie zlamal ze po moim zderzaku... A mialem klienta, koles dal gaz do dechy swoim gratem i uciekl... Z klientem jechalem inaczej bym gonil
-
Ktos mi dodatkowo
poprawil rysy na zderzaku, z prawej byl, puscilem skrecal w lewo i tak sie zlamal ze
po moim zderzaku... A mialem klienta, koles dal gaz do dechy swoim gratem i
uciekl... Z klientem jechalem inaczej bym gonilMasz numery?
-
Masz numery?
skąd... ; /
-
Pomocy!
Jakie MEGA DOBRE łozysko koła na przód, bo wymienialem nie wiem czy 20tys temu i już mi tak wyje, że jeździć się nie da, a było to najtańsze za 100zł, zamawiam z tej strony bo nie place za przesyłkę, ale odpowiedzią z nazwą firmy również będe bardzo wdzięczny:
http://www.iparts.pl/auto-czesci/lozysko...0579,page2.htmlmoże tego faga za 150zł?
http://www.iparts.pl/czesc/lozysko-kola,...-713623060.htmldalej...
Moze przy okazji by tarcze wymienić bo czuć, że nierówne itp, tylko też jakie? -
najtańsze za 100zł??? ja dałem za najtańsze 20zł
nie kupuj takich drogich, lepiej wydaj więcej na mechanika żeby je umiejętnie założył -
Adamo chwalił jakieś łożyska z allegro chyba po 40 coś. Co do tarcz to zależy jak grube jeszcze są, jak jest ich sporo to dać po prostu do przetoczenia i tyle. Tak jak pisze Pacior ja bym pomyślał jeszcze o innym mechaniku.
-
Adamo je polecał też je mam i puki co jest OK
-
Łożyska
z allegro 49zł
Adamo je polecał
też je mam i puki co jest OKtak?
Zdecydować się na nie?
Troche kasy wydałem w sumie, to jakbym 100zl zaoszczedzil na tym to byłoby miłoGłośniki sobie kupiłem na przód
Clarion 10cm, 180W, zawsze jezdzilem bez przednich glosnikow, ale te grają super, dobrze wydane 130zł w saturnie -
180W mocy maksymalnej z dwóch głośników, tak?