[moje auto] Suzuki Swift 1.3 mk4 5d - Suzi (cz.2)
-
Dzięki wielkie, myślisz, że to coś da? Oczywiście w najbliższym czasie przerobie ten tekst na swoje potrzeby, tj straż miejska i zamiast wyparcia się z faktu że to moj pojazd, utwierdze się w przekonaniu, że z pewnością jechałem tamtędy z dozwoloną prędkością, natomiast pomiar był błędny.
-
Nie wiem czy coś "da", ale spróbować można. Na dobrą sprawę mam wrażenie, że na drodze sądowej bez problemu można byłoby uniknąć mandatu, jednak koszta zapewne parokrotnie przewyższą samą kwotę tego mandatu. Prawdopodobnie większość tych fotoradarów jest użytkowana nieprawidłowo czyt. niezgodnie z instrukcją danego urządzenia. Temat rzeka Nie wiem czy kojarzysz gościa, który prowadzi TVBigos, pogromcę fotoradarów, który niejednokrotnie wytyka podstawowe błędy w ustawieniu, złym kącie, nieodpowiednim tle itp. 2 stówki niby nie majątek, większość ludzi grzecznie płaci blankiet na poczcie i przyznaje się do winy. Ja też bym zapłacił. Można jednak próbować coś załatwić, jestem ciekaw czy przedłożyliby wszystkie niezbędne dokumenty, czysta ciekawość
-
Ja kojarzę, teraz ma problemy.
http://prawonadrodze.org.pl/sad-bezprawnie-wydalil-publicznosc-z-rozprawy/
To jest po prostu chore co się tam wyprawia. -
Polska Gość jest rozsądny, bo cały czas filmuje, ma dowody agresji itp. Jednak nie jest na rękę lokalnym samorządowcom i ich organom, wiadomo było, że wcześniej czy później będą starali się go "udupić".
-
Polska Gość jest
rozsądny, bo cały czas filmuje, ma dowody agresji itp. Jednak nie jest na rękę
lokalnym samorządowcom i ich organom, wiadomo było, że wcześniej czy później będą
starali się go "udupić".Nie sądze aby przegrał w tej sprawie...
-
Żebyśmy się nie zdziwili
-
Żebyśmy się nie
zdziwilijeżeli ma dowody, a chlopak jest rozsądny, ogladalem jego każdy filmik wczesniej, chociaz o tym nie slyszalem. Nienawidzę sm
-
Dzięki wielkie,
myślisz, że to coś da?Myślę, że może nie dać, bo to jest pismo do Policji, a Ciebie złapała Straż Gminna i oni działają na chyba trochę innych (gorszych!) zasadach niż Policja (która już zresztą nie zajmuje się fotoradarami).
-
Nienawidzę sm
SG i tak gorsza!
-
Myślę, że może nie
dać, bo to jest pismo do Policji, a Ciebie złapała Straż Gminna i oni działają na
chyba trochę innych (gorszych!) zasadach niż Policja (która już zresztą nie zajmuje
się fotoradarami).Dzisiaj zmienie tekst dostosowując je do sm i tak kasy nie mam, to chociaż odwlokę
-
Dzisiaj zmienie
tekst dostosowując je do sm i tak kasy nie mam, to chociaż odwlokęTo Ciebie w końcu ustrzeliła Straż Miejska czy Gminna???
-
jak nie masz aksy topoczekaj az sami przyjda zaplacisz 10zl wiecej :PP
-
To Ciebie w końcu
ustrzeliła Straż Miejska czy Gminna???gminna
Wyśle pismo, poczekam, moze kiedys bede mial za duzo to przeleje
-
Wyśle pismo,
poczekam, moze kiedys bede mial za duzo to przelejeGraj na zwłokę! Może trafisz na takich przygłupów jak ja i będzie wieczne odbijanie piłeczki...
-
Dziś udało mi się przemalować stalówki-zimówki
-
No ładna, ładna..
noga
-
No ładna, ładna..
nogaGłodnemu chleb na myśli...
-
Głodnemu chleb na
myśli...A głodny głodnemu wypomni
-