[Moje auto] Suzi vel Czarny Ninja :)
-
Niby tak, ale jakoś folia do mnie nie przemawia. Wolę stare, sprawdzone metody...
Najpierw to muszę robotę znaleźć -
Wolę stare, sprawdzone metody...
A potem będzie płacz, że ktoś nowiutki lakier na ulicy zarysował...
-
za te 2500 kupil bym silnik od gti a reszte co by zostalo to na poprawki, wtedy to bys zawstydzal na swiatlach rozowym autkiem
-
Trochę żeście się tu rozgadali u regeneratora
Aczkolwiek on i tak skończył już chyba karierę
W tydzień -
A potem będzie
płacz, że ktoś nowiutki lakier na ulicy zarysował...Życie.
za te 2500 kupil
bym silnik od gti a reszte co by zostalo to na poprawki, wtedy to bys zawstydzal
na swiatlach rozowym autkiemSam jesteś różowy . Na silnik z GTI jakoś nie mam ciśnienia szczerze mówiąc. Może kiedyś
-
To znaczy, że nie miałeś okazji się przejechać Czego oczy nie widzą na to sercu brak chęci hehe
-
dokladnie jak boruch pokazal mi co ten gti potrafi to nie moglem odmowic wiedzac jaki czarnuch mial stan blacharki
-
E tam, wolę lakierkę. Jeszcze trafiłbym na zajechany motor i zaczęłyby się wydatki... A w moim niedługo do 10k dobijam jak jeżdżę i żadnych niespodzianek. No i chyba swap z litra nie jest taki prosty
-
z tego co wiem none dal sobie rade z 1.6 to 1.3 jest pryszcz
-
nom... 1.0 --> 1.6 i jezdzi i jest nawet w dowodzie wbity
-
-
ludzie malej
wiary!:D jak zobaczycie efekt bedziecie placic grube miliony za przelakierowanie w
trybie ekspresowym! -
komora jest moj
garaz :), swiatynia wszelkiej tworczosci i pomyslowosci a lakierowanie nie bedzie
na szybko caly weekend moj bedzie dobrzeno nie wiem czy bedzie dobrze
z jego aukcji :Dodano 2012-10-23 22:17
Pójdę na rękę i zjade z ceną do 2.700 pod warunkiem, że klijent przyjedzie i bez marudzenia weźmie autko. Jeżeli zaczną się jakie kolwiek marudzenia pt. lakier wyglądał ładniej na zdjęciu, zaczynamy negocjacje od 3.400 i do 2.700 napewno nie dojdziemy. To i tak malo za mk3 gti italy edition...wiedzialem ze na zdjeciu i z daleka bedzie ladniej haha wiedzialem ze tak bedzie po 1 pytaniu o inne zderzaki
-
Szkoda, że kolega nie posłuchał rad z forum zanim zabrał się za to malowanie, mi kilka dni zajęło porządne oczyszczenie i pomalowanie stalowych felg ze swifta a on chciał w garażu przelakierować całe auto w 2 dni nie mając o tym pojęcia
-
a ludzie sie zastanawiaja czemu tak drogo jest w lakierniach 300-500 zl od elementu :)mysla ze wszytsko jest takie proste
Autko nie ma ani grama rdzy, jednakże przeszedł nieudaną próbę lakierowania przez poprzedniego posiadacza na czarny mat
chlopak sie wstydzi swojej sztuki
-
klikam LUBIĘ TO!
Aż musiałem mu napisać wiadomość na e-mail no jaki kretyn, scyzoryk się w kieszeni otwiera!
EDIT:
Kur** a nawet ładna sztuka była jak bym złapał to bym dupę zlał