[Moje auto] Suzi vel Czarny Ninja :)
-
Pod namową Boxxing'a postanowiłem zaprezentować swoją perełkę w celu "aby było co oglądać" ^^. Chciałem dodać, iż suzi jest lekko poobijana przez poprzedniego właściciela:// ale co zrobić, zakochałem się .
Trafiła do mnie w opłakanym stanie technicznym (pomimo iż z silnikiem nic poważniejszego nie robiłem, był na chodzie :)), poobijana z każdej strony, silnik pordzewiały, wszystkie kable pośniedziałe a w środku pajęczyny, smród wilgoci i ogólny burdel... (stał w garażu nie jeżdżony). No i tak zaczęła się nasza love story.
Jak coś nie działało tzn. kostka zaśniedziała. Zdenerwowałem się i mówię "dobra mała dawaj na działeczkę" wziąłem ją na kanał i zajrzałem pod jej "prawdziwe oblicze" (czyt. gdzie słońce nie dochodzi).
Zacząłem od 8 godzinnego wykręcania rozrusznika (cola i WD 40 się poddały), następnie przez godz. czyściłem rozrusznik i styki, potem alternator i wiele innych, o których za dużo by było pisać. Nadmienię, że wszystko robię sam bo nie pozwalam się dobierać innym do mojej kobiety xDZdjątka:
-
ALU, ALU, ALU!!!
-
dopiero bd kupowal fundusze...
-
moje aluski czekaja na Ciebie wiec spoko
za ile go łyknales? Wydaje sie calkiem fajna sztuka. MAsz nietypowe obicie siedzeń , baaardzo malo takich w PL
-
2000 ale wydaje mi sie ze przeplacilem i tak nie zaluje
-
kwota smieszna jak za calkiem zadbane GTI
jakby co to zapraszamy na spota i do mnie po czesci Alusy bede mial , nawet opony zimowe też bo od 1 listopada trzeba juz zaczac jezdzic na zimówkach ( jakis nowy przepis )
-
caly rok jezdze na zimowkach ^^ lepiej mi sie jezdzi a kiedy jakis spocik? ( zadbany?? przeczytaj opis i wez pod uwage ze zdjecia sa tylko lewej str ;))
-
moje aluski czekaja
na Ciebie wiec spoko
za ile go łyknales?
Wydaje sie calkiem fajna sztuka. MAsz nietypowe obicie siedzeń , baaardzo malo
takich w PLjak, przeciez ja mam takie same ; >
-
przyjżyj sie dokładnie
taki wzór ma
-
moje aluski czekaja
na Ciebie wiec spoko
za ile go łyknales?
Wydaje sie calkiem fajna sztuka. MAsz nietypowe obicie siedzeń , baaardzo malo
takich w PLfotele z nowszej (po 96) wersji tak samo jak kierownica
niezły ulep
-
w dowod ma wpisany 95 ^^ ale to italy edition z wloch sprowadzony, moze pierwszy wlasciciel cos majstrowal... bo 2 mial go kompletnie w d... a ja jestem 3
-
fotele z nowszych swiftów sa jeszcze inne
-
ja tam nie wiem:) ale jak wszystko pojdzie ok to w weekend bedzie lakierowanie na czarny mat
na mat kladzie sie klar?? -
bo od 1 listopada trzeba juz zaczac jezdzic na zimówkach ( jakis nowy przepis )
Gdzie żeś takich głupot się naczytał???
-
mialo wejsc ale jeszcze nie weszlo... tak samo ze min bierznik ma byc 3cm...
-
-
sraty taty a co z tym klarem na mat??:)
-
http://moto.pl/Porady/1,115890,12485433,Obowiazkowe_opony_zimowe_juz_w_tym_roku_.html
Nie wiem gdzie Ty tam widzisz coś o nakazie jeżdżenia na zimówkach... Są tylko jakieś dywagacje i nic więcej!
-
Co i tak nie zmienia faktu, że letnie w zimie to głupota...
-
Co i tak nie
zmienia faktu, że letnie w zimie to głupota...Oczywiście, że tak. I moim zdaniem w odwrotną stronę też...